Οι SPECTRAL VOICE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Sparagmos» τον Φεβρουάριο.

You are currently viewing Οι SPECTRAL VOICE θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Sparagmos» τον Φεβρουάριο.

Οι SPECTRAL VOICE, ανακοίνωσαν την επικείμενη κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, «Sparagmos», που θα κυκλοφορήσει στις 9 Φεβρουαρίου 2024 μέσω της Dark Descent Records. Με διάρκεια πάνω από 45 λεπτά, το «Sparagmos» περιλαμβάνει τέσσερα ψυχοφθόρα κομμάτια αβυσσαλέου Death/Doom. Η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα το «Red Feasts Condensed Into One», το πρώτο single του επερχόμενου άλμπουμ.

Το «Sparagmos» ξεδιπλώνεται ως μια βαρυσήμαντη δεύτερη full-length προσφορά υπό τη σημαία της Dark Descent Records, σηματοδοτώντας το αποκορύφωμα μιας περιόδου αφιερωμένης στην καταβατική εμβάθυνση στο υλικό. Ο ίδιος ο τίτλος, που παραπέμπει στη διονυσιακή ιεροτελεστία του να ξεριζώνεσαι από άκρο σε άκρο, θέτει τις βάσεις για μια βαθιά εξερεύνηση της ζωής, του θανάτου και της αδάμαστης εσωτερικής ουσίας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Manifester

«Το περιεχόμενο του άλμπουμ κυμαίνεται μεταξύ θρήνου και έξαρσης. Μια καθηλωτική και νοσηρή ατμόσφαιρα νοσταλγεί την απελευθέρωση του θανάτου και θρηνεί την αγωνία της ζωής. Σε συνδυασμό με στιγμές φρενήρους τρέλας, μεγαλείου, τρόμου και έκστασης, το σημείο στο οποίο προσπαθούμε να φτάσουμε είναι η στιγμή κατά την οποία – μέσω της θυσίας – απελευθερώνεται η αταβιστική αγριότητα και πραγματοποιείται η απόλυτη εξύψωση της ζωής μέσω του θανάτου», εξηγεί ο ντράμερ/τραγουδιστής E. Wendler.

Επιρροές που προέρχονται από τα εσωτεριστικά βασίλεια του Death, Black, Doom Metal, Dark Ambient και της απόκρυφης λογοτεχνίας συγκλίνουν για να διαμορφώσουν την πιο ολοκληρωμένη έκφραση των SPECTRAL VOICE. Με την ηχητική δεινότητα των M. Kolontyrsky (κιθάρα), P. Riedl (κιθάρα) και J. Barrett (μπάσο) – επίσης από τους BLOOD INCANTATION – μαζί με τον ντράμερ/τραγουδιστή E. Wendler, οι SPECTRAL VOICE υφαίνουν ένα ηχητικό μωσαϊκό με ένα επίπεδο τελειότητας που ξεπερνά ακόμα και τα δικά τους τρομερά πρότυπα.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Be Cadaver
  2. Red Feasts Condensed into One
  3. Sinew Censer
  4. Death’s Knell Rings in Eternity

Μπορείτε να ακούσετε το «Red Feasts Condensed Into One» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση