Οι SEVERE TORTURE δημοσίευσαν το βίντεο του τελευταίου τους single με τίτλο «The Death of Everything».

You are currently viewing Οι SEVERE TORTURE δημοσίευσαν το βίντεο του τελευταίου τους single με τίτλο «The Death of Everything».

Οι Ολλανδοί Death Metallers SEVERE TORTURE επιστρέφουν δημοσιεύοντας το βίντεο του τελευταίου τους single με τίτλο «The Death of Everything». Ένα τραγούδι απο το πολυαναμενόμενο νέο τους άλμπουμ «Torn From The Jaws of Death» που ηχογραφήθηκε στα Torture Compound Studios, απο τον Mendel bij de Leij της MbdL Productions.

Οι SEVERE TORTURE δηλώνουν για το νέο τους single:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που μοιραζόμαστε το πρώτο single του επερχόμενου έκτου άλμπουμ μας «Torn From The Jaws of Death». Το «The Death of Everything» ήταν το τελευταίο τραγούδι που γράψαμε για το άλμπουμ και αποδείχθηκε ότι ήταν το εναρκτήριο κομμάτι του άλμπουμ. Είναι ένας επιθετικός ανεμοστρόβιλος από riff που θα σας ταξιδέψει σε ένα βάναυσο ταξίδι και θα σας αφήσει χωρίς ανάσα ύστερα από 4 λεπτά ακρόασης».

Το εξώφυλλο του επερχόμενου άλμπουμ «Torn From The Jaws of Death» έχει επιμεληθεί ο Pär Olofsson και μπορείτε να το δείτε παρακάτω.

Η δισκογραφική εταιρεία των SEVERE TORTURE, Season Of Mist, σχολιάζει για το νέο single:

«Η Death Metal σκηνή θα ταρακουνηθεί για άλλη μια φορά καθώς οι SEVERE TORTURE, οι κύριοι του είδους από την Ολλανδία, επιστρέφουν θριαμβευτικά με το τελευταίο τους single, «The Death of Everything». Αυτό το κομμάτι αποτυπώνει τέλεια την αδυσώπητη δύναμη και το σκοτάδι που είναι συνώνυμα με τους SEVERE TORTURE από την έναρξή τους. Ηχογραφημένο στα Torture Compound Studios και τον Mendel bij de Leij της MbdL Productions, το «The Death of Everything» όχι μόνο δείχνει την αδυσώπητη επιθετικότητα και το σκοτάδι της μπάντας, αλλά λειτουργεί και ως προεπισκόπηση του πολυαναμενόμενου νέου τους άλμπουμ, «Torn From The Jaws of Death». Το απίστευτα όμορφο εξώφυλλο του Pär Olofsson και τα συντριπτικά riff, τα τερατώδη φωνητικά και τα βροντερά κρουστά σε αυτό το κομμάτι ενώνονται για να αφηγηθούν μια ιστορία της διαρκούς επίδρασης του Death Metal και της κυριαρχίας του είδους από τους SEVERE TORTURE. Οι στίχοι εμβαθύνουν σε θέματα δολοφονίας, φθοράς και μιας καυστικής κριτικής της οργανωμένης θρησκείας, καθιστώντας αυτό μια πραγματικά προκλητική εμπειρία τόσο για τις αισθήσεις όσο και για το μυαλό».

Το «Torn From The Jaws of Death» κυκλοφορεί στις 7 Ιουνίου 2024 απο την Season of Mist.

Pre-order: https://redirect.season-of-mist.com/SevereTortureTorn

Pre-save: https://orcd.co/moshemianthrashodypresave

Δείτε το βίντεο του νέου single των SEVERE TORTURE παρακ΄΄ατω:

Αφήστε μια απάντηση