Οι SEPTICFLESH ζωντανά στο Ηρώδειο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024!!!

You are currently viewing Οι SEPTICFLESH ζωντανά στο Ηρώδειο το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024!!!

Το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, το εμβληματικό αρχαίο μνημείο της Αθήνας που φέρει αιώνες ιστορίας και πολιτισμού, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 ετοιμάζεται να φιλοξενήσει μια μοναδική συναυλία των SEPTICFLESH. Με την ομόφωνα θετική γνωμοδότηση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, εγκρίθηκαν μια σειρά από εκδηλώσεις μουσικού ενδιαφέροντος, ανάμεσά τους και η σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με το Ελληνικό συμφωνικό Metal συγκρότημα των SEPTICFLESH, υπό τη διεύθυνση του Κοen Schoots.

Η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, γνωστή για την υψηλή της ποιότητα, θα ενώσει τις δυνάμεις της με τους SEPTICFLESH, ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα Ελληνικά Metal συγκροτήματα με διεθνή αναγνώριση. Η σύμπραξη αυτή, συνδυάζοντας το μεγαλείο της κλασικής μουσικής με την ένταση και τη δύναμη του μέταλ, θα προσφέρει μια αξέχαστη πρωτόγνωρη μουσική εμπειρία στους θαυμαστές τους. Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο LIBRO CORO θα συνοδεύσει το μοναδικό θέαμα.

Σε μια εποχή που η τέχνη και ο πολιτισμός αναζητούν νέους τρόπους έκφρασης, αυτή η συναυλία αποτελεί μια λαμπρή απόδειξη ότι η μουσική μπορεί να σπάσει τα όρια και να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό.

Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:

Κάτω Διάζωμα:
Ζώνη VIP: 80€
Διακεκριμένη Ζώνη: 70€
Ζώνη A: 60€
Ζώνη B: 55€
Ζώνη Γ: 50€

Άνω Διάζωμα:
Ζώνη Δ: 45€, Φοιτητικό/ανέργων: 40€
Ζώνη Ε: 40€, Φοιτητικό/ανέργων: 35€
Ζώνη ΣΤ: 35€
Ζώνη Ζ: 30€ (περιορισμένη ορατότητα)


Προπώληση εισιτηρίων:

Online: www.ticketservices.gr
Εκδοτήριο: Πανεπιστημίου 39, Αθήνα
Τηλεφωνικά: 2107234567
Αγορά εισιτηρίων ΑμεΑ με 30€ στο τηλέφωνο 2107234567 (Δευτέρα-Παρασκευή: 10πμ-5μμ)
Τα εκπτωτικά εισιτήρια για φοιτητές και ανέργους εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό.

Οι SEPTICFLESH έχουν ξαναπαρουσιάσει το συγκεκριμένο project το 2019, στο «Μetropolitan Theater of Mexico city» με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μεξικό.

This Post Has One Comment

  1. Λένα Μ.

    Επιτέλους! Θα είναι συγκλονιστικό!!!!

Αφήστε μια απάντηση