Οι SANHEDRIN κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Lights On».

You are currently viewing Οι SANHEDRIN  κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ με τίτλο «Lights On».

Οι Νεοϋορκέζοι SANHEDRIN, κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ, “Lights On”, στις 4 Μαρτίου μέσω της Metal Blade Records. Η μπάντα έδωσε επίσης στην δημοσιότητα το τελευταίο της single, το σπασμωδικό και αμφιλεγόμενο «Scythian Women».

Η τραγουδίστρια/μπασίστρια και βασική στιχουργός Erica Stoltz, λέει ότι αντικατοπτρίζει αυτό που βλέπει, «έχοντας κάποιες υπαρξιακές κρίσεις και γιορτάζοντας τη ζωή» και αντλεί από μια ευρεία παλέτα. Το «Scythian Women» αναφέρεται σε ένα σημαντικό αρχαιολογικό εύρημα στη Ρωσία, τον Δεκέμβριο του 2019. «Βρέθηκε ένας τάφος 4 πολεμιστών ηλικίας 12 έως 50 ετών με όλο τον πολεμικό τους εξοπλισμό. Ήταν όλες γυναίκες.Τα πόδια της 12χρονης είχαν σπάσει μετά θάνατον για να μοιάζει σαν να ιππεύει άλογο. Πρόκειται για Σκύθες πολεμίστριες και προχριστιανικές εκφράσεις της γυναικείας φύσης

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του SevnethBell Artwork

Το «Lights On» αναφέρεται στα πολλά γεγονότα των τελευταίων ετών που έχουν αποκαλύψει μεγαλύτερα κοινωνικά ζητήματα, που επί μακρόν ήταν κρυμμένα ή αγνοούνταν. “Κατά κάποιο τρόπο το πέπλο έχει σηκωθεί μπροστά στα μάτια μας και το φως επιτέλους λάμπει μέσα από το σκοτάδι”, λέει ο κιθαρίστας Jeremy Sosville.

Η μπάντα δηλώνει: «Σε μια εποχή όπου ο κόσμος γύρω σου μοιάζει να φλέγεται, όταν οι Ηeavy Μetal ήρωες μας αρχίζουν να εξαφανίζονται λόγω της υγείας τους ή της αλλαγής των κοινωνικών προτύπων, εμείς ως SANHEDRIN, στεκόμαστε εδώ ως ένα λαμπερό φως μέσα στο σκοτάδι. Είμαστε έτοιμοι να υψώσουμε τη σημαία του Ηeavy Μetal σε αυτούς τους δύσκολους και αβέβαιους καιρούς, και έχουμε μόλις αρχίσει να δείχνουμε στον κόσμο τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

«Slaves Of Light Tour»

Οι SANHEDRIN έχουν προγραμματίσει για φέτος εμφανίσεις σε φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αρχής γενομένης με την «Slaves Of Light Tour», μαζί με τους Γερμανούς Rockers STALLION, που θα ξεκινήσει την 1η Μαΐου 2022, στο Osnabruck της Γερμανίας.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Correction
  2. Lights On
  3. Lost at Sea
  4. Change Takes Forever
  5. Code Blue
  6. Scythian Women
  7. Hero’s End
  8. Death Is a Door

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρο το άλμπουμ στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση