Ο Tommy Johansson ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους SABATON!

You are currently viewing Ο Tommy Johansson ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τους SABATON!

Ο Tommy Johansson, ο για πολλά χρόνια κιθαρίστας των SABATON ανακοίνωσε την αποχώρη΄σή του από τη μπάντα. Οι SABATON δημοσίευσαν την παρακάτω ανακοίνωση.

«Μετά από 7 εκπληκτικά χρόνια στη μπάντα, ο κιθαρίστας μας, Tommy, αποφάσισε να αποχωρήσει για να ακολουθήσει το δικό του μονοπάτι. Του ευχόμαστε τα καλύτερα σε αυτό το ταξίδι. Είμαστε σαν μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε να τον στηρίζουμε σε όλες τις περιπέτειες που του επιφυλλάσσει το μέλλον.

Ο Tommy μπήκε στο συγκρότημα το 2016 αλλά ήταν στενός μας φίλος από την πρώτη μας γνωριμία μετά το τέλος μιας συναυλίας μας το 2005. Όντας πολύτιμο μέλος της μπάντας, συνεισέφερε σε αμέτρητες και αθάνατες αναμν΄ήσεις.

Η αποχώρησ΄ή του δεν θα γίνει άμεσα αφού θα παραμείνει μαζί μας ώστε να διασφαλίσει ότι η μετάβαση στον επόμενο κιθαρίστα μας θα γίνει ομαλά. Ενώ ένα μικρό κομμάτι της μεγάλης του καρδιάς θα παραμείνει για πάντα στους SABATON, όλοι ξέρουμε ότι πρέπει να ακολουθήσει τα όνειρά του.

Παρόλο που δεν θα ξυπνάει δίπλα μας στο λεωφορείο κατά τη διάρκεια των περιοδειών είμαστε σίγουροι ότι οι δρόμοι μας θα διασταυρωθούν στο μέλλον, τόσο πάνω όσο και κάτω από τη σκηνή.

Άνοιξε τα φτερά σου και τις χορδές σου αδερφέ!»

This image has an empty alt attribute; its file name is Sabaton-Official-Website-3.jpg

Με τη σειρά του ο Tommy δήλωσε τα παρακάτω.

«Αγαπημένοι μου φίλοι,

Μετά από 7 λαμπερά χρόνια με Heavy Metal, αποφάσισα να αποχωρήσω από τους SABATON. Αυτή είναι η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου.

Όπως πολλοί μπορεί να γνωρίζετε, κάνω πολλά πράγματα πέρα από τους SABATON. Παίζω επίσης σε μια άλλη μπάντα αλλά και με άλλους καλλιτέχνες και επίσης έχω και μια καριέρα ως τραγουδιστής που έπρεπε να κάνω στην άκρη ώστε να αφοσιωθώ στους SABATON.

Κάνοντας αυτό για 7 χρόνια, νοιώθω ότι είναι η ώρα να ακολουθήσω την καρδιά μου.

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξαναπεριοδεύωμ με τα αδέρφια μου τους SABATON και δεν θα ξανασυνατήσω όλους εσάς τους αγαπημένους μας οπαδούς σε μελλοντικές περιοδείες.

Δεν θα σταματήσω να παίζω μουσική. Θα συνεχίσω να περιοδεύω με τους MAJESTICA αλλά και με άλλα μουσικά projects, όχι στο ίδιο επίπεδο όπως με τους SABATON βέβαια. Είμαι σίγουρος ότι θα συναντήσω πολλούς οπαδούς μας στον δρόμο στο μέλλον.

Οι αδερφοί μου οι SABATON και το καλύτερο crew στον κόσμο θα είναι πάντα η δεύτερή μου οικογένεια και θα μου λείψει να περνάω χρόνο μαζί με όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους. Περάσαμε πολύ ωραία μαζί. Έμαθα τόσα πολλά για τη ζωή, τη μουσική και τις περιοδείες. Πράγματα που δεν θα τα είχα μάθει διαφορετικά.

Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους και θα σας ξαναδώ σύντομα!»

Οι SABATON θα μπουν στο στούντιο αργότερα μέσα στον μήνα για να ξεκινήσουν την ηχογράφηση του ενδέκατου άλμπουμ τους. Η συνέχεια του «The War To End All Wars» του 2022 θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024 από τη Nuclear Blast Records.

Αφήστε μια απάντηση