Οι PATHOLOGY υπογράφουν με την Agonia Records.

You are currently viewing Οι PATHOLOGY υπογράφουν με την Agonia Records.

Η Agonia Records είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασίας της με τους Αμερικανούς Brutal Death Metallers PATHOLOGY, με επικεφαλής τον ντράμερ Dave Astor (πρώην συνιδρυτής των CATTLE DECAPITATION). Οι PATHOLOGY έχουν ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για το νέο τους άλμπουμ, τον διάδοχο του «The Everlasting Plague» του 2021 και μόλις υπέγραψαν booking συμφωνία με την Continental Touring για την επικράτεια των ΗΠΑ.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την Agonia Records για την κυκλοφορία του 12ου άλμπουμ μας. Η εταιρεία φιλοξενεί μια σειρά από εξαιρετικά ταλαντούχα και δυνατά συγκροτήματα και είναι τιμή μας να ενταχθούμε στο αξιόλογο ρόστερ τους. Το τελευταίο μας άλμπουμ είναι πλήρως ολοκληρωμένο και ανυπομονούμε να απελευθερώσουμε αυτό το δυνατό δημιούργημα στους οπαδούς μας.»

Οι PATHOLOGY φημίζονται για την ανυποχώρητη Death Metal επίθεση τους, τροφοδοτούμενοι από μια αμείλικτη πείνα να παράγουν καταιγιστική μουσική με βαθιά θέματα που τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους άλλους στο συγκεκριμένο είδος. Ιδρύθηκαν το 2006 από τον Dave Astor, πρώην συνιδρυτή συγκροτημάτων όπως οι THE LOCUST και CATTLE DECAPITATION. Η μπάντα έχει εξελιχθεί στην πιο δυνατή της σύνθεση, με τον Dave Astor στα τύμπανα, τον Daniel Richardson στην κιθάρα, τον Richard Jackson στο μπάσο και τον Obie Flett ως τραγουδιστή, δημιουργώντας έναν τέλειο συνδυασμό ταλέντων.


Η μουσική τους είναι ένα έντονο αμάλγαμα από βίαια riffs, συντριπτικά τύμπανα και σκοτεινές εικόνες, καθιστώντας αδύνατο να αποσπάσει κανείς την προσοχή του από τον αιματοβαμμένο και διεστραμμένο κόσμο του Death Metal.
 Με βαριά grooves και ένα ανυποχώρητο στυλ, οι PATHOLOGY προσφέρουν μια συναρπαστική βαρβαρότητα που δεν είναι για τους αδύναμους. Οι ζωντανές τους εμφανίσεις, γεμάτες με growls και rumbling grooves, αφήνουν τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους οπαδούς να γοητεύονται από την απόλυτη δύναμη της μουσικής των PATHOLOGY.


Στέκονται ως μια τρομερή δύναμη στο χώρο του Death Metal, αφήνοντας ένα μονοπάτι θριαμβευτικών εμφανίσεων σε όλη τη Βόρεια Αμερική, το Μεξικό, τον Καναδά και την Ευρώπη, μοιράζοντας τη σκηνή με φημισμένα συγκροτήματα όπως οι OBITUARY, DEICIDE, NILE, VADER, IMMOLATION και GRAVE, μεταξύ άλλων. Η εντυπωσιακή βάση των οπαδών τους με πάνω από 225.000 followers στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτελεί απόδειξη της θέρμης που πυροδοτούν στους υποστηρικτές τους.


Η αυθεντικότητα του συγκροτήματος λάμπει μέσα από τη σκληρή και προσγειωμένη συμπεριφορά τους, καθώς έχουν κερδίσει τη θέση τους στη μουσική σκηνή μέσα από την αφοσίωση και την επιμονή, αναδυόμενοι από το underground. Η αφοσίωσή τους στην τελειοποίηση της τέχνης τους δεν γνωρίζει περιορισμούς, σπρώχνοντας τα όρια του ήχου τους και γοητεύοντας τόσο νέους όσο και νεότερους οπαδούς με την αμείλικτη και δυνατή μουσική τους. Η ικανότητα των PATHOLOGY να ξεπερνούν τα είδη και να βρίσκουν απήχηση σε διαφορετικά ακροατήρια εδραιώνει τη θέση τους ως μια αδιαμφισβήτητη δύναμη στον κόσμο του Death Metal.

Αφήστε μια απάντηση