Οι MESHUGGAH κυκλοφόρησαν το νέο τους single «I Am That Thirst».

You are currently viewing Οι MESHUGGAH κυκλοφόρησαν το νέο τους single «I Am That Thirst».

Οι Σουηδοί Extreme Tech-metallers MESHUGGAH, κυκλοφόρησαν το «I Am That Thirst», το τρίτο single από το επερχόμενο ένατο στούντιο άλμπουμ τους, «Immutable», που αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Απριλίου μέσω της Atomic Fire Records.

Οι MESHUGGAH επανεφευρίσκουν τους εαυτούς τους για άλλη μια φορά στο «I Am That Thirst», ένα νέο κρανιοθραύστη όπου ξεπερνούν ακόμα και τα δικά τους όρια. Είναι ένα τραγούδι που σε κάνει να μαντεύεις, σε κάνει να λαχταράς για περισσότερα και να θέλεις να βουτήξεις σε όλο το φάσμα αυτού του δίσκου.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία της Luminokaya

Γεμάτο εκπλήξεις και ταυτόχρονα άμεσα αναγνωρίσιμο ως έργο της πιο ιδιοσυγκρασιακής δύναμης στο χώρο του Metal, το «Immutable» επαναπροσδιορίζει και επανασχεδιάζει τον ήχο των MESHUGGAH, σε περισσότερο από μία ώρα της πιο διεγερτικής και απορροφητικής μουσικής που έχει δημιουργήσει ποτέ η μπάντα.

Παρά τις προκλήσεις των τελευταίων δύο ετών, οι προοδευτικές αρχές που πάντα εδραίωναν τις καλλιτεχνικές τους προσπάθειες παραμένουν σταθερές όσο ποτέ. Καθώς οδεύουμε σπειροειδώς προς ένα δυστοπικό μέλλον – οι MESHUGGAH εξακολουθούν να παραμένουν μοναδικοί με το «Immutable», τον διάδοχο του πολυβραβευμένου και υποψήφιου για Grammy άλμπουμ τους, «The Violent Sleep Of Reason». Αυτή η μπάντα τινάζει για τα καλά τα μυαλά στον αέρα , και αυτή η νέα δισκογραφική κυκλοφορία των Σουηδών φέρνει το πιο ατρόμητα δημιουργικό νέο στούντιο άλμπουμ τους μέχρι τώρα.

Λίστα κομματιών:

 1. Broken Cog
 2. The Abysmal Eye
 3. Light The Shortening Fuse
 4. Phantoms
 5. Ligature Marks
 6. God He Sees In Mirrors
 7. They Move Below
 8. Kaleidoscope
 9. Black Cathedral
 10. I Am That Thirst
 11. The Faultless
 12. Armies Of The Preposterous
 13. Past Tense

Μπορείτε να ακούσετε το «I Am That Thirst» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση