Οι MEGADETH κυκλοφόρησαν το πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ «The Sick, The Dying… And The Dead!».

You are currently viewing Οι MEGADETH κυκλοφόρησαν το πρώτο single από το νέο τους άλμπουμ «The Sick, The Dying… And The Dead!».

Οι MEGADETH ανακοίνωσαν επιτέλους τις λεπτομέρειες του νέου τους άλμπουμ «The Sick, The Dying… And The Dead» και έδωσαν στην δημοσιότητα το μουσικό βίντεο για το πρώτο single με τίτλο «We’ll Be Back». Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου μέσω της UMe .

Το «We’ll Be Back», είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορεί από το άλμπουμ και συνοδεύεται από την παγκόσμια πρεμιέρα του «We’ll Be Back: Chapter I», μια επική, γεμάτη δράση ταινία μικρού μήκους που εξιστορεί την προέλευση της μασκότ των MEGADETH, Vic Rattlehead. Σε παραγωγή του Dave Mustaine, το «We’ll Be Back: Chapte I» είναι η ιστορία ενός στρατιώτη για τη γενναιότητα, την προσωπική θυσία και τη θέληση για επιβίωση. Είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας βίντεο που θα κυκλοφορήσει σε συνδυασμό με την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ «The Sick, The Dying… And The Dead».

Με δώδεκα νέα κομμάτια, το «The Sick, The Dying… And The Dead!» θα κυκλοφορήσει σε CD, βινύλιο και κασέτα, καθώς και ψηφιακά μέσω όλων των online συνεργατών. Θα κυκλοφορήσει επίσης μια περιορισμένη deluxe έκδοση 2LP, 12-track άλμπουμ τυπωμένο σε μαύρο βινύλιο 180g, σε ένα αριθμημένο gatefold jacket με ένθετο 12×24 lyrics/credits, μια φακοειδή λιθογραφία βινυλίου και ένα bonus 7″ με το «We’ll Be Back» και το ακυκλοφόρητο b-side «The Conjuring (Live)». Η περιορισμένη deluxe έκδοση μπορεί να αγοραστεί μόνο μέσω του επίσημου online καταστήματος των MEGADETH.

Επανενώνοντας τον οραματιστή ηγέτη των MEGADETH και ηχητικό αρχιτέκτονα Dave Mustaine με τον συμπαραγωγό Chris Rakestraw (DANZING, PARKWAY DRIVE), οι οποίοι μαζί καθοδήγησαν το «Dystopia» του 2016, το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο home studio του Mustaine στο Nashville του Tennessee, με τον κιθαρίστα Kiko Loureiro και τον ντράμερ Dirk Verbeuren. Ο μπασίστας Steve DiGiorgio μπήκε προσωρινά στη θέση του για την ηχογράφηση του άλμπουμ. Με την έναρξη της πρόσφατης περιοδείας των MEGADETH, ο James LoMenzo, επανήλθε στην οικογένεια των MEGADETH ως μόνιμος μπασίστας.

Ο Dave Mustaine δήλωσε: «Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό, όλα όσα χρειαζόμασταν σε αυτόν τον δίσκο είναι ακριβώς εκεί που πρέπει. Ανυπομονώ να ακούσουν όλοι το νέο μας άλμπουμ.»

Λίστα κομματιών:

 1. The Sick, the Dying… and the Dead!
 2. Life in Hell
 3. Night Stalkers
 4. Dogs of Chernobyl
 5. Sacrifice
 6. Junkie
 7. Psychopathy
 8. Killing Time
 9. Soldier On!
 10. Célebutante
 11. Mission to Mars
 12. We’ll Be Back

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «We’ll Be Back: Chapte I» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση