Το Black Metal project του Matt Heafy (TRIVIUM), IBARAKI, κυκλοφορεί το νέο single “Rōnin” με τη συμμετοχή των Ihsahn (EMPEROR) και Gerard Way (MY CHEMICAL ROMANCE)!

You are currently viewing Το Black Metal project του Matt Heafy (TRIVIUM), IBARAKI, κυκλοφορεί το νέο single “Rōnin” με τη συμμετοχή των Ihsahn (EMPEROR) και Gerard Way (MY CHEMICAL ROMANCE)!

Ο τραγουδιστής και κιθαρίστας των TRIVIUM, Matthew Kiichi Heafy, αποκαλύπτει το τρίτο single με τίτλο «Rōnin», με τη συμμετοχή του Ihsahn των EMPEROR και του Gerard Way των MY CHEMICAL ROMANCE, από το πολυαναμενόμενο Βlack Μetal project του, IBARAKI. Το «Rashοmon», το ντεμπούτο άλμπουμ των IBARAKI, θα κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου μέσω της Nuclear Blast.

«Rashοmon»

«Ένας rōnin είναι ένας πολεμιστής χωρίς αφέντη», διευκρινίζει ο Kiichi. «Οι δύο τελευταίες πλήρεις συνθέσεις στο «Rashοmon» παρουσιάζουν μια σημαντική μουσική αλλαγή. Το άλμπουμ στο σύνολό του – με εξαίρεση την εισαγωγή και το outro – παρουσιάζεται στην πραγματικότητα με χρονολογική σειρά από την παλαιότερη γραφή στην τελευταία. Τα κομμάτια της κιθάρας και του μπάσου αποτελούν ένα είδος χρονοκάψουλας, καθώς τα μέρη τους – στο τελικό άλμπουμ – είναι στην πραγματικότητα από τη χρονιά που γράφτηκαν.»

Και συνεχίζει: «Μπορεί κανείς να αρχίσει να βλέπει τις αλλαγές καθώς περνούσαν τα χρόνια για τη συγγραφή του άλμπουμ. Το ‘Kagutsuchi’/’Ibaraki-doji’ γράφτηκε και ηχογραφήθηκε το 2010/2011, μέχρι το ‘Rōnin’/’Susanoo No Mikot’ που γράφτηκε και ηχογραφήθηκε το 2016/2017.»

Ihsahn (EMPEROR) / Gerard Way (MY CHEMICAL ROMANCE)

Όσο για τη συνεργασία του με τον Gerard Way, ο Kiichi λέει: «Ο Gerard Way είναι μια μακρόχρονη έμπνευση για μένα – όπως ο Ihsahn και ο Nergal – βλέπω τον Gerard ως μια συνεχή πηγή κινήτρων για να είμαι δημιουργικός. Παρόλο που ο Gerard και εγώ μπορεί να προερχόμαστε από διαφορετικά είδη από εκεί που προέρχονται οι IBARAKI και το Βlack Μetal – κατά κάποιο τρόπο outsiders – το πνεύμα και η πρόθεση των ερμηνειών μας είναι αυτό που ενώνει το πάθος μας για την υπέρβαση των ορίων.»

Λίστα κομματιών:

  1. Hakanaki Hitsuzen
  2. Kagutsuchi
  3. Ibaraki-Dōji
  4. Jigoku Dayū
  5. Tamashii No Houkai
  6. Akumu (Feat. Nergal)
  7. Komorebi
  8. Rōnin (Feat. Gerard Way)
  9. Susanoo No Mikoto (Feat. Ihsahn)
  10. Kaizoku

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Rōnin» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση