Οι LAMORI κυκλοφόρησαν βίντεο στίχων για το νέο τους single «Valley Of Great Dismay».

You are currently viewing Οι LAMORI κυκλοφόρησαν βίντεο στίχων για το νέο τους single «Valley Of Great Dismay».

Οι Φινλανδοί Gothic Metallers LAMORI, κυκλοφόρησαν ένα βίντεο στίχων για το νέο τους single «Valley Of Great Dismay». Πιο σκοτεινό, πιο βαρύ, πιο σκληρό… Το «Valley Of Great Dismay» παρουσιάζει μια εντελώς νέα πλευρά της μοναδικής προσέγγισης των LAMORI στο ζοφερό και σκοτεινό Gothic Metal. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Neon Blood Fire», που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσω της Wormholedeath. Περισσότερες πληροφορίες πρόκειται να δοθούν σύντομα!

Το τραγούδι είναι μια πολύ καλή παρουσίαση του τι να περιμένουμε από τη νέα πιο heavy πλευρά του επερχόμενου άλμπουμ. Ο κιθαρίστας Marcus Pellas, σχολιάζει: «Το λατρεύω απόλυτα αυτό το κομμάτι. Είναι διαφορετικό, αλλά με έναν καλό και headbanging τρόπο. Νομίζω ότι είναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια του άλμπουμ.»

Οι LAMORI έχουν αναπτύξει τη δική τους εκδοχή στο είδος του Goth Rock για πάνω από 10 χρόνια τώρα. Συνδυάζουν Gothic Rock και Metal με electronics και dark wave για να παράγουν τη δική τους neon-lit ατμόσφαιρα. Ιδρύθηκαν το 2009 στα νησιά Aland της Φινλανδίας, ο σχηματισμός έχει παραμείνει αμετάβλητος – ωστόσο, ο ήχος τους εξελίσσεται συνεχώς.

Το «Neon Blood Fire» θα βελτιώσει τα ηχοτοπία που ακούγονται στο «Neo Noir» του 2020, αλλά και θα εισάγει εντελώς νέα στοιχεία στο μείγμα. Αυτό το άλμπουμ θα έχει μερικά από τα πιο heavy τραγούδια των LAMORI που έχουν ακουστεί ποτέ!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «Valley Of Great Dismay» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση