Οι KAMPFAR κυκλοφορούν το νέο τους single «Lausdans Under Stjernene».

You are currently viewing Οι KAMPFAR κυκλοφορούν το νέο τους single «Lausdans Under Stjernene».

Οι Νορβηγοί Black Metallers KAMPFAR, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Lausdans Under Stjernene», μέσω της Indie Recordings.

Οι KAMPFAR είναι ένα από τα αυθεντικά νορβηγικά Black Metal σχήματα. Πλησιάζοντας τα 30 χρόνια ύπαρξης και έχοντας εξελιχθεί σε ένα από τα κορυφαία συγκροτήματα της ακραίας μουσικής, οι KAMPFAR επικρατούν και συνεχίζουν να είναι μια υπολογίσιμη δύναμη. Η μπάντα έχει κυκλοφορήσει σημαντικά άλμπουμ τα οποία έχουν κυριαρχήσει αλλά και συμβάλει στη διαμόρφωση της σύγχρονης Black Metal σκηνής όπως την ξέρουμε σήμερα. Η δισκογραφία τους έχει συμπεριληφθεί σε πολυάριθμες λίστες με τα καλύτερα της χρονιάς και έχει λάβει τιμητικές διακρίσεις, όπως το Νορβηγικό Grammy Metal 2019 για το άλμπουμ τους «Profan».

Tο εξώφυλλο προέρχεται από το έργο του Arnold Böcklin «Self-Portrait with Death Playing the Fiddle»

Η επιστροφή από τα βουνά είναι κοντά. Οι τέσσερις φωνές φέρνουν μαζί τους μια εξαλογία από ιστορίες για να μοιραστούν με τον κόσμο, μία προς μία, μέχρι η πλήρης εικόνα να γίνει τόσο ζωντανή όσο ο έναστρος ουρανός του Hemsedal μια πεντακάθαρη χειμωνιάτικη νύχτα. Περισσότερα θα μάθουμε με τον καιρό, μέχρι τότε, χορέψτε σαν να σας παρακολουθεί ο διάβολος και σαν να μην υπάρχει ξημέρωμα στον ορίζοντα.

Mπορείτε να ακούσετε το «Lausdans Under Stjernene» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση