Οι IRON SAVIOR κυκλοφορούν νέο βίντεο για το τραγούδι «Heavy Metal Never Dies»!

You are currently viewing Οι IRON SAVIOR κυκλοφορούν νέο βίντεο για το τραγούδι «Heavy Metal Never Dies»!

Για την υποστήριξη της 10ης επετείου του, οι Γερμανοί Power Metallers IRON SAVIOR κυκλοφόρησαν μια ειδική έκδοση του κλασικού άλμπουμ τους «The Landing» (2011), στις 19 Νοεμβρίου 2021. Το άλμπουμ είναι πλέον διαθέσιμο και σε βινύλιο μέσω της AFM Records!

Το «The Landing» έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ της μπάντας και προανήγγειλε ένα είδος αναγέννησης για τους IRON SAVIOR τότε. Περιέχει αρκετά κλασικά κομμάτια όπως τα «Starlight», «Hall Of The Heroes» και – φυσικά – τον κατ’ εξοχήν ύμνο του Μetal, το «Heavy Metal Never Dies» – ένα τραγούδι που έχει αναμεταδοθεί πολύ περισσότερες από 10.000.000 φορές μέχρι σήμερα.

Το ανανεωμένο εξώφυλλο είναι δημιουργία του Felipe Machado Franco

Το επετειακό άλμπουμ όχι μόνο περιλαμβάνει τρία μπόνους κομμάτια, αλλά το remix και το remaster έγιναν από τον ίδιο τον Piet και έρχεται με ένα ανανεωμένο εξώφυλλο από τον Felipe Machado Franco.

Ο κιθαρίστας και τραγουδιστής Piet Sielck σχολιάζει: «Είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι με αυτή την πολύ ιδιαίτερη κυκλοφορία. Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι έχουν περάσει ήδη 10 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε το ‘The Landing’, ένα πραγματικό ορόσημο στην ιστορία των IRON SAVIOR. Αυτή η ειδική έκδοση με τις επιτήδειες βελτιώσεις της, φέρνει τα διαχρονικά κλασικά κομμάτια όπως το ‘The Savior’, το ‘Starlight’ ή τον ύμνο ‘Heavy Metal Never Dies’ με ακόμα περισσότερη δύναμη και λάμψη στα αυτιά σας. Δείτε επίσης τις μικρές αλλαγές και βελτιώσεις του ανασχεδιασμένου εξώφυλλου. Και τώρα επιτέλους όλα αυτά είναι διαθέσιμα και σε βινύλιο με ‘μόνο’ 5 μήνες καθυστέρηση.»

Λίστα κομματιών:

 1. Descending (Intro)
 2. The Savior
 3. Starlight
 4. March Of Doom
 5. Heavy Metal Never Dies
 6. Moment In Time
 7. Hall Of The Heroes
 8. R. U. Ready
 9. Faster Than All
 10. Before The Pain
 11. No Guts No Glory
 12. Coming Home (re-recorded)
 13. Atlantis Falling (re-recorded)
 14. Underneath The Radar (Bonus Track)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Heavy Metal Never Dies» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση