Οι INHUMAN CONDITION αποκαλύπτουν το νέο τους single «Recycled Hate».

You are currently viewing Οι INHUMAN CONDITION αποκαλύπτουν το νέο τους single «Recycled Hate».

Οι Death Metal βετεράνοι INHUMAN CONDITION, κυκλοφόρησαν το νέο τους single «Recycled Hate», το οποίο συνοδεύεται από ένα μουσικό βίντεο γυρισμένο από την Deidra Kling και μονταρισμένο από τον Jeramie Kling. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Fearsick», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουλίου από την Listenable Insanity Records των Kling/Nordberg.

Το τρίο, στο οποίο συμμετέχουν ο τραγουδιστής/drummer Jeramie Kling (VENOM INC, EX DEO, THE ABSENCE, ex-MASSACRE), ο κιθαρίστας Taylor Nordberg (DEICIDE, THE ABSENCE. ex-MASSACRE) και ο μπασίστας Terry Butler (OBITUARY, CASTROFATE, ex-DEATH, ex-MASSACRE, ex-SIX FEET UNDER), έχει επίσης ηχογραφήσει μια σειρά από διασκευές τραγουδιών που θα παραχωρηθούν στις εταιρίες με τις οποίες έχουν υπογράψει συμφωνίες αδειοδότησης για την κυκλοφορία των CD τους.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Dan “Babe Ruth” Goldsworthy

Ο Nordberg σχολιάζει για το νέο τραγούδι: «Η κυκλοφορία του ‘Recycled Hate’ είναι πολύ ιδιαίτερη για εμάς, όχι μόνο επειδή εγκαινιάζει το δεύτερο άλμπουμ μας, αλλά και επειδή ήταν το πρώτο τραγούδι που γράψαμε εγώ και ο Jeramie για τα άλμπουμ που έγιναν ‘Rat°God’ και ‘Fearsick’ το φθινόπωρο του 2019. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο καλός μας φίλος Paul Mazurkiewicz έγραψε τους στίχους και τα φωνητικά μοτίβα για αυτό το τραγούδι. Ανυπομονούμε να κυκλοφορήσουμε το υπόλοιπο άλμπουμ και να βγούμε στο δρόμο αυτό το καλοκαίρι!»

Λίστα κομματιών:

  1. The Mold Testament
  2. Recycled Hate
  3. Caustic Vomit Reveries
  4. I’m Now The Monster
  5. King Con
  6. Hellucid
  7. Wound Collector
  8. Fencewalker
  9. Where Pain Is Infinity

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το μουσικό βίντεο για το «Recycled Hate» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση