Οι HYPOCRISY έλυσαν την συνεργασία τους με τον επί σειρά ετών ντράμερ Reidar “Horgh” Horghagen!

You are currently viewing Οι HYPOCRISY έλυσαν την συνεργασία τους με τον επί σειρά ετών ντράμερ Reidar “Horgh” Horghagen!

Οι HYPOCRISY έλυσαν την συνεργασία τους με τον επί σειρά ετών ντράμερ Reidar Horghagen ή αλλιώς Horgh (2004 – 2022). Τα νέα ανακοινώθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των HYPOCRISY.

«Γεια σας! Υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να ξέρετε. Ο Horgh δεν είναι πλέον μέλος των HYPOCRISY. Ελπίζουμε να σεβαστείτε και να αποδεχτείτε αυτή την απόφαση.

Δεν είναι εύκολο για εμάς. Παίξαμε μαζί για 18 τρελά χρόνια γεμάτα μουσική, περιοδείες και φιλία. Τόσες πολλές χώρες, τόσα πολλά τραγούδια και τόσες πολλές συναυλίες με τον Horgh στη σκηνή μαζί μας. Είναι το τέλος ενός μεγάλου και ενδιαφέροντος κεφαλαίου και η αρχή ενός νέου.

Είμαστε ευγνώμονες στον Horgh, αυτόν τον σπουδαίο μουσικό και σπουδαίο άνθρωπο, για όλα όσα πετύχαμε μαζί. Επίσης, θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε το μήνυμά του: ‘Θέλω να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τη μεγάλη υποστήριξη όλα αυτά τα χρόνια και είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να συναντήσω τόσους πολλούς από εσάς καθώς περιοδεύαμε σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστώ την μπάντα και το προσωπικό για τον χρόνο που περάσαμε μαζί. Σας εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον’.»

Ο Horgh προσχώρησε στους IMMORTAL το 1996, μετά από μια σειρά εναλλασσόμενων μελών – το συγκρότημα είχε συνεργαστεί με τέσσερις διαφορετικούς ντράμερ μέσα σε πέντε χρόνια. Το στυλ του ενσωματώνει πιο απλές metal τεχνικές από τους προκατόχους του Abbath και Armagedda. Το 2004 εντάχθηκε στους HYPOCRISY αντικαθιστώντας τον Lars Szoke.

Ο Horgh είναι ιδιαίτερα γνωστός για την ισχυρή τεχνική των ποδιών του, επιδεικνύοντας την ικανότητα να παίζει πολύ γρήγορα και να διατηρεί ακριβή μοτίβα στην δίκαση για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στις ένθετες σημειώσεις του πρώτου άλμπουμ του με τους IMMORTAL «Blizzard Beasts», αναφέρεται ότι το άλμπουμ είναι αφιερωμένο σε αυτόν.

Αφήστε μια απάντηση