Οι EXOCRINE αποκαλύπτουν visualizer για το νέο τους single «Life».

You are currently viewing Οι EXOCRINE αποκαλύπτουν visualizer για το νέο τους single «Life».

Οι EXOCRINE αναμειγνύουν εδώ και αρκετό καιρό υπερ-τεχνικό και εξαιρετικά γρήγορο Death Metal με φιλοσοφικούς στοχασμούς. Η γαλλική μπάντα κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ το 2015. Όμως το νέο τους άλμπουμ σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο. Αν και εξακολουθεί να είναι πνιγμένο στα απόκοσμα, παραφωνικά δαχτυλοκοπήματα και αρκετά blast beats για να σου τινάξει τα τύμπανα στον αέρα, το «Legend» οργιάζει εκ των έσω. Το «Legend» θα κυκλοφορήσει στις 26 Ιανουαρίου 2024 μέσω της Season Of Mist.

«Βλέπουμε το ‘Legend’ ως μια αντανάκλαση της ύπαρξής μας, αυτού που δημιουργούμε και αυτού που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας στο τέλος», λέει ο lead κιθαρίστας Sylvain Octor Perez. «Είναι αυτή η Δαντική αντιπαράθεση μεταξύ αυτών των τριών χαρακτήρων που βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση, σε συνδυασμό με ερωτήματα σχετικά με τα μαθήματα του παρελθόντος και τη θέση μας στο σύμπαν. Γι’ αυτό θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πιο οικεία ατμόσφαιρα με μια πιο οργανική παραγωγή και να επιστρέψουμε σε πιο ήρεμους ρυθμούς κατά διαστήματα.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Andreas Christanetof (Armaada ART)

Το συγκρότημα παρουσίασε ένα επίσημο visualizer για το νέο τους single «Life». Το «Life» σας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι μέσα από τα βασίλεια του Technical Death Metal. Το νέο single είναι μια αδυσώπητη ηχητική δύναμη γεμάτη με υπερ-τεχνικά κιθαριστικά περάσματα που πλέκονται άψογα μέσα από καταιγιστικούς χτύπους τυμπάνων. Παράλληλα, οι Exocrine επεκτείνουν την ερμηνεία τους στο είδος, γεμίζοντας την καταστροφή τους με ατμοσφαιρικά περάσματα.

Να τι σημαίνει το «Life» για τον μπασίστα/τραγουδιστή των EEXORCINE, Jordy Besse: «Το ‘Life’ είναι για εμάς ένα ‘mise en abyme’ (εγκιβωτισμένη αφήγηση, story within a story) των αποτυχιών της ανθρωπότητας μέσα από έναν ανταγωνιστικό χαρακτήρα που έρχεται να ταρακουνήσει αυτό που ο άνθρωπος πιστεύει ότι βρίσκεται στην κλίμακα του σύμπαντος.»

Οι EXOCRINE είναι αρχιτέκτονες της ηχητικής υπέρβασης, εξερευνητές του αχαρτογράφητου και πρωτοπόροι του αδιανόητου. Με κάθε κυκλοφορία τους, επαναπροσδιορίζουν τα όρια του Thechnical death Metal και το «Legend» είναι έτοιμο να αποτελέσει το πιο τολμηρό και πρωτοποριακό τους εγχείρημα μέχρι τώρα, μια πραγματική απόδειξη της ιδιότητάς τους ως θρύλων εν τη γενέσει τους.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Presage/Legend
  2. Life
  3. Eidolon
  4. The Altar of War
  5. Dust in the Naught
  6. Warlock
  7. Dragon
  8. The Oath
  9. By the Light of the Pyre
  10. Cryogenisation

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Life» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση