Οι EUPHROSYNE κυκλοφορούν επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Sister Of Violence».

You are currently viewing Οι EUPHROSYNE κυκλοφορούν επίσημο βίντεο για το νέο τους single «Sister Of Violence».

Το ελληνικό Post Black Metal σχήμα EUPHROSYNE, κυκλοφόρησε το «Sister Of Violence», το πρώτο single από το επερχόμενο ντεμπούτο EP «Keres», συνοδευόμενο από ένα επίσημο βίντεο. Το νέο EP αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου.

Το «Sister Of Violence» σκηνοθέτησε και επιμελήθηκε ο Μάνος Γεωργακόπουλος (U217) και παρουσιάζει τις κυκλοθυμικές, γοτθικές Black Metal τάσεις της μπάντας σε ένα εξίσου θολό και σκοτεινό ζωντανό σκηνικό, όπου η Eva είναι το επίκεντρο, αλλά και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας εκπροσωπούνται εξίσου τόσο οπτικά όσο και μουσικά. Η μίξη και το mastering του κομματιού έγιναν από τον Psychon (SEPTICFLESH), ενώ τα φωνητικά ηχογραφήθηκαν στο στούντιο Sound Abuse Productions.

Η μπάντα σχολιάζει: «Ολόκληρο το τραγούδι πραγματεύεται τον χειρισμό του φόβου και του θυμού που προκαλεί η εγκατάλειψη, καθώς και το συναίσθημα της προδοσίας, το οποίο μπορεί να προέρχεται ακόμη και από τον ίδιο μας τον εαυτό. Το ‘Sister Οf Violence’ υποδηλώνει ένα μεταφορικό πρόσωπο στο οποίο είμαστε προσκολλημένοι με οποιονδήποτε τρόπο και περιγράφει τις πιο σκοτεινές μας σκέψεις την ώρα που έχουμε ανάγκη. Χρησιμοποιώντας τη λέξη ‘βία’, δίνεται έμφαση σε κομβικές στιγμές κατά τις οποίες χάνεται η εμπιστοσύνη και η παιδική αθωότητα, καθώς κανείς βιώνει αυτά τα περιγραφόμενα συναισθήματα σε μια σκληρή και βίαιη μεταβατική φάση από την εφηβεία στην ενηλικίωση. Αναζητώντας τη διέξοδο από τη συναισθηματική εξάντληση, το τραγούδι τελειώνει με την ανακούφιση του να τα αφήνεις όλα να φύγουν και να φτάνεις στο σημείο της εσωτερικής γαλήνης.»

Οι EUPHROSYNE σχηματίστηκαν ως ντουέτο – Έφη Εύα (φωνητικά), Άλεξ Δεσποτίδης (κιθάρα) – κατά τη διάρκεια της πανδημίας και κυκλοφόρησαν δύο κομμάτια , τα«Thorns Above the Skies» και «Rattus». Στη συνέχεια, το ντουέτο επιδίωξε να ενισχύσει τις τάξεις του, φέρνοντας τον Γιώργο Γαζή (μπάσο) και τον Κώστα Μάμαλη (τύμπανα) για να δουλέψουν πάνω στο προγραμματισμένο ντεμπούτο EP επτά τραγουδιών, «Keres». Είναι αυτή η πλήρως παγιωμένη σύνθεση που εμφανίζεται στο βίντεο για το «Sister Of Violence».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Sister Of Violence» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση