Οι DRUDKH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «All Belong To The Night» τον Νοέμβριο.

You are currently viewing Οι DRUDKH θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «All Belong To The Night» τον Νοέμβριο.

Το θρυλικό ουκρανικό Black Metal σχήμα DRUDKH, εγκαινιάζει το κρύο σκοτάδι και τη σαγηνευτική φθορά του φθινοπώρου με το ολοκαίνουργιο άλμπουμ του, «All Belong To The Night». Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου μέσω της Season Of Mist Underground Activists. Η μπάντα έδωσε επίσης στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το νέο της single «November», το οποίο δημιούργησε ο Guilherme Henriques.

Αν και το άλμπουμ αποτελείται μόνο από τέσσερα τραγούδια, μαίνεται για πάνω από 45 λεπτά, παραδίδοντας μια επική δίνη από μεγαλειώδεις μελωδίες, καταστροφική επιθετικότητα και τα ψυχρά ατμοσφαιρικά περάσματα που έχουν καταλήξει να καθορίζουν τον αλάνθαστο ήχο των DRUDKH.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Edward Novikov

Το «November» είναι το τρίτο κομμάτι του άλμπουμ, και οι DRUDKH παντρεύουν την οργισμένη καρδιά τους με τμήματα doomy, αλλά και ιδιόρρυθμης φύσης, που θυμίζουν αμυδρά κάτι που θα μπορούσαν να κάνουν οι MY DYING BRIDE. Όπως και με το υπόλοιπο άλμπουμ, οι DRUDKH συγχωνεύουν μια πληθώρα διαθέσεων και υφών στον ήχο τους. Όπως είναι η φύση τους, αψηφούν την κατηγοριοποίηση, φτιάχνοντας τέχνη που είναι τόσο διαχρονική όσο και η διαμάχη και ο ρομαντισμός του ουκρανικού λαού. Το «All Belong To The Night»ανήκει σε όλους όσους πολεμούν τις δυνάμεις εισβολής, είτε αυτές είναι απτές είτε όχι, γιατί κάπου στην ιστορία όλων μας οι πρόγονοί μας έπρεπε να ενωθούν μπροστά στον αγώνα και τη δυστυχία, και αυτό είναι που μας διαμορφώνει ως ανθρώπους. Επομένως, οι DRUDKH θα αντηχούν πάντα, πολύ καιρό μετά τους αλγόριθμους που κατευθύνουν τη συλλογική μας προσοχή αλλού.

Λίστα κομματιών:

  1. The Nocturnal One
  2. Windmills
  3. November
  4. Till We Become the Haze

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το το «November» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση