Ο DAVID ELLEFSON ιδρύει νέα μπάντα με το όνομα DIETH!

You are currently viewing Ο DAVID ELLEFSON ιδρύει νέα μπάντα με το όνομα DIETH!

Ο πρώην μπασίστας των θρυλικών MEGADEATH DAVID ELLEFSON, ανακοίνωσε πρόσφατα πως ίδρυσε νέα μπάντα μαζί με τον GUILHERME MIRANDA (ENTOMBED) και τον ντράμερ MICHAL LYSEJKO (πρώην DECAPITATED) με το όνομα DIETH! Η μπάντα έχει επίσης δώσει στην δημοσιότητα το πρώτο της single με τίτλο «In The Hall Of The Hanging Serpents».

Ο GUILHERME σχολιάζει: «Έχουν γίνει τόσα πολλά αυτές τις ημέρες και νιώθουμε πως είναι ανάγκη να εκφραστούμε ανάλογα. Να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Προσωπικά ήταν ζήτημα ζωής και θανάτου να επιστρέψω και να παίξω μουσική. Να κάνω κάτι με νόημα και να αντιμετωπίσω την στεναχώρια μου. Κάποιες φορές πρέπει να πεθάνεις μέσα σου για να αναγεννηθείς. Αυτό είναι οι DIETH, μια νέα υπερδύναμη που αφήνει πίσω το παρελθόν.»

Ο ELLEFSON προσθέτει: «Όλοι εμείς είμαστε κυρίως γνωστοί λόγω των προηγούμενων συγκροτημάτων που έχουμε συμμετάσχει αλλά θεωρώ πως ήταν καιρός να τα αφήσουμε αυτά πίσω και να δημιουργήσουμε κάτι δικό μας και νέο. Αυτό είναι οι DIETH. Μάλιστα το ίδιο το όνομα σημαίνει ο θάνατος καποιανού παρελθόν ώστε κάτι νέο να ανθήσει και να δημιουργήσει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή. Αυτό είναι που και οι τρείς έχουμε κοινό».  

Ο LYSEJKO αναφέρει::«Για εμένα, οι DIETH είναι το ξύπνημα από έναν λήθαργο δημιουργίας, με το αίσθημα πως ήρθε η ώρα. Η μουσική των DIETH, είναι οι εμπειρίες μας και οι ιδέες μας ως ένα σύνολο. Το γεγονός πως η μπάντα ιδρύθηκε στην Tri-City όπου και προέρχομαι σημαίνει πολλά για εμένα».

Μπορείτε να τσεκάρετε το νέο single από κάτω:

Αφήστε μια απάντηση