Οι Βρετανοί BURY TOMORROW θα εμφανιστούν ζωντανά στην Αθήνα, στις 20 Απριλίου 2024 !

You are currently viewing Οι Βρετανοί BURY TOMORROW θα εμφανιστούν ζωντανά στην Αθήνα, στις 20 Απριλίου 2024 !

Το Βρετανικό Μetalcore σχήμα BURY TOMORROW, έχοντας ήδη κερδίσει τις καρδιές των οπαδών τους παγκοσμίως, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το κοινό τους στο Arch Club στην Αθήνα, στις 20 Απριλίου 2024! Επιτέλους!

Eισιτήρια για τη συναυλία θα είναι διαθέσιμα από τις 13 Δεκεμβρίου 2023, 12:00 ώρα Ελλάδας στο: https://www.more.com/

Το άλμπουμ των BURY TOMORROW , «Black Flame» (2018) , τους εκτόξευσε στα ανώτερα κλιμάκια της παγκόσμιας Metal σκηνής. Ήταν το τρίτο συνεχόμενο UK Top 40 άλμπουμ του συγκροτήματος, το οποίο τους είδε να αναλαμβάνουν μια επιβλητική περιοδεία, η οποία κορυφώθηκε με μια τεράστια συναυλία στο εμβληματικό Roundhouse του Λονδίνου. Αλλά με το επόμενο άλμπουμ, «Cannibal», η μπάντα έκανε άλλο ένα άλμα προς τα εμπρός. Για την ηχογράφησή του, επανενώθηκαν με τον παραγωγό του «Black Flame» Dan Weller (Enter Shikari, Young Guns), ενώ η μίξη και το mastering ολοκληρώθηκαν από τους Adam «Nolly» Getgood και Ermin Hamidovic, την dream team πίσω από το «Holy Hell» των ARCHITECTS.

Μετά το «Cannibal», πριν από περίπου 18 μήνες, μετά από μια περίοδο εξωτερικών και εσωτερικών διενέξεων, με το πολύ σοβαρό ενδεχόμενο ότι ίσως ήταν καιρός να μαζέψουν τις επιτυχίες τους και να κλείσουν το βιβλίο μιας ιστορικής καριέρας 15 ετών, με τα χέρια τους δεμένα και την πλάτη στον τοίχο, οι BURY TOMORROW σήκωσαν το γάντι της μοίρας και ξεκίνησαν να γράφουν το κεφάλαιο που πάντα φαντάζονταν.

Το τελευταίο και έβδομο στούντιο άλμπουμ τους, «The Seventh Sun» (2023), αποτελεί απόδειξη των δεσμών και της πίστης που απαιτούνται για να διαμορφώσουν οι ίδιοι μια νέα πραγματικότητα, έναν νέο ήχο και ένα νέο μέλλον.

Αν τα standalone singles «Death (Ever Colder)» και «Life (Paradise Denied)», που κυκλοφόρησαν με διαφορά ενός μήνα νωρίτερα φέτος, έδωσαν μια πρώτη γεύση για το τι μας επιφυλάσσουν, τότε το «The Seventh Sun» ισοδυναμεί με την ένδοξη άφιξη σε έναν προορισμό αυτής της νέας εποχής. Δεν είναι ο τελικός προορισμός των BURY TOMORROW, αλλά ένας προορισμός που περικλείει τέλεια το αναζωογονημένο παρόν τους, προσφέροντας παράλληλα περαιτέρω δελεαστικές νύξεις για ένα άγραφο μέλλον.

Αφήστε μια απάντηση