Οι AMON AMARTH κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Great Heathen Army».

You are currently viewing Οι AMON AMARTH κυκλοφορούν το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους «The Great Heathen Army».

Οι Σουηδοί βετεράνοι του Melodic Death Metal AMON AMARTH, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου δωδέκατου στούντιο άλμπουμ τους «The Great Heathen Army», που θα κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου από τη Metal Blade Records. Ένα μουσικό βίντεο για το τραγούδι γυρίστηκε στη Ρίγα της Λετονίας σε σκηνοθεσία του Pavel Trebukhin.

Οι AMON AMARTH σχολιάζουν: «Η αρμάδα του The Great Heathen Army βρίσκεται στη θάλασσα καθ’ οδόν προς την επιδρομή, αλλά πριν αποβιβαστούμε στις μακρινές ακτές στις 5 Αυγούστου έχουμε ένα νέο single και ένα βίντεο για να απολαύσετε. Πρόκειται για το ομώνυμο κομμάτι του νέου άλμπουμ συνοδευόμενο από ένα βίντεο που γυρίσαμε με τον ταλαντούχο Pavel Trebukhin στη Ρίγα της Λετονίας. Με ποιον θα επιλέξετε να πολεμήσετε; Τους Βίκινγκς ή τους Σάξονες; Επιλέξτε καλά και οι θεοί θα αποφασίσουν για τη μοίρα σας.»

Vikings And Lionhearts Tour 2022

Οι AMON AMARTH και οι MACHINE HEAD ενώνουν τις δυνάμεις τους για την κολοσσιαία co-headline περιοδεία Vikings And Lionhearts Tour 2022, που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Ευρώπη τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Μαζί τους θα περιοδεύσουν και οι THE HALO EFFECT.

Λίστα κομματιών:

  1. Get in the Ring
  2. The Great Heathen Army
  3. Heidrun
  4. Oden Owns You All
  5. Find a Way or Make One
  6. Dawn of Norsemen
  7. Saxons and Vikings
  8. Skagul Rides with Me
  9. The Serpent’s Trail

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο για το «The Great Heathen Army» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση