Οι ACCEPT παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους, «Humanoid».

You are currently viewing Οι ACCEPT παρουσιάζουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους, «Humanoid».

Οι θρύλοι του Heavy Metal ACCEPT, έδωσαν στη δημοσιότητα το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους, «Humanoid», που θα κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου, μέσω της Napalm Records. Το σκληροτράχηλο πρώτο single διαθέτει κοφτερά riffs με το αληθινό στυλ των ACCEPT και σχολιάζει την εξάρτησή μας από την τεχνολογία. Η δυστοπική ατμόσφαιρα του συνοδευτικού βίντεο συμπληρώνει τέλεια το κομμάτι, απεικονίζοντας μια έντονη αντίθεση μεταξύ ενός video wall και της μπάντας που παίζει ζωντανά μπροστά του.

Οι ACCEPT ήταν το πρώτο Heavy Metal συγκρότημα από τη Γερμανία που έκανε διεθνή επιτυχία, επηρεάζοντας μια ολόκληρη γενιά συγκροτημάτων. Ιδρύθηκαν το 1976, και παρέμειναν στην κορυφή της σκηνής με αμέτρητες sold-out συναυλίες, headline θέσεις σε όλα τα μεγάλα διεθνή φεστιβάλ, χρυσές πιστοποιήσεις, #1 θέσεις στα charts και έναν κολοσσιαίο αριθμό άλμπουμ που πουλήθηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι οπαδοί θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τα νέα τραγούδια ζωντανά αμέσως μετά την κυκλοφορία του «Humanoid» στην περιοδεία των ACCEPT στη Νότια Αμερική, η οποία θα ξεκινήσει στα τέλη Απριλίου, καθώς και σε πολλά μεγάλα ευρωπαϊκά καλοκαιρινά φεστιβάλ – συμπεριλαμβανομένων των Hellfest, Wacken και Masters of Rock. Τα εισιτήρια για την ευρωπαϊκή headline περιοδεία των ACCEPT το φθινόπωρο του 2024 είναι ήδη στην προπώληση.

Το συγκρότημα σχολιάζει σχετικά με το «Humanoid»: «Το τραγούδι παίζει με το πανταχού παρόν θέμα της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΤΝ). Κατά έναν περίεργο τρόπο, έχουμε εισέλθει σε συναρπαστικούς καιρούς τώρα… Αυτή η ψηφιακή επανάσταση έχει τεράστιο αντίκτυπο, πιθανώς μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο έχει περάσει ποτέ η ανθρωπότητα. Η Βιομηχανική Επανάσταση ήταν τεράστια, αλλά αυτή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη, και βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της. Ωστόσο, φοβόμαστε λίγο ότι η ανθρωπότητα θα χαθεί και θα παραμεριστεί μέσα σε όλα αυτά τα πράγματα. Το τραγούδι είναι αρκετά εντυπωσιακό και προκλητικό!»

Οι ACCEPT ποτέ δεν απέφυγαν να ασχοληθούν με καυτά θέματα, και αυτό το άλμπουμ δεν αποτελεί εξαίρεση. Ωστόσο, το 17ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος σίγουρα δεν είναι ένα concept άλμπουμ. Ασχολείται με θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη και το πώς η εξάρτησή μας από την τεχνολογία αφαιρεί σταδιακά την ατομικότητά μας. Οι ACCEPT προσφέρουν μια προειδοποίηση σε αυτό το νέο άλμπουμ και το single του ομώνυμου κομματιού «Humanoid». Δεδομένου ότι ο τραγουδιστής, Mark Tornillo, δεν θα είναι ποτέ υπέρμαχος της ψηφιακής εποχής, αντισταθμίζει το ομώνυμο κομμάτι με ωμά συναισθήματα, αδυναμίες, σημαντικά στάδια που περνάμε στην πορεία της ζωής και χαρακτηριστικά που μας κάνουν μοναδικά ανθρώπινους: να νιώθουμε άβολα, να μεγαλώνουμε, να αντιμετωπίζουμε τον πόνο, την απογοήτευση και την τελική στάση για όλους: τον θάνατο.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Diving into Sin
 2. Humanoid
 3. Frankenstein
 4. Man Up
 5. The Reckoning
 6. Nobody Gets Out Alive
 7. Ravages of Time
 8. Unbreakable
 9. Mind Games
 10. Straight Up Jack
 11. Southside of Hell

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Humanoid» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση