Οι W.A.S.P. ακυρώνουν την αμερικάνικη περιοδεία τους λόγω τραυματισμού του Blackie Lawless.

You are currently viewing Οι W.A.S.P. ακυρώνουν την αμερικάνικη περιοδεία τους λόγω τραυματισμού του Blackie Lawless.

Δυστυχώς, φαίνεται ότι ο τραυματισμός του τραγουδιστή των W.A.S.P. Blackie Lawless στη μέση είναι σοβαρότερος απ’ ότι είχε αρχικά υπολογιστεί και θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να αναρρώσει πλήρως. Έτσι, δεν είναι σε θέση να ολοκληρώσει το αμερικάνικο σκέλος της περιοδείας 40th Anniversary Tour που θα ξεκινούσε στην Καλιφόρνια στις 4 Αυγούστου. Μάλιστα για να ολοκληρώσει το Ευρωπαϊκό σκέλος έπρεπε να τραγουδάει καθιστός στις τελευταίες του συναυλίες.

Σε δελτίο τύπου της εταιρείας marketing του Michael Brandvold αναφέρεται:

«Εξαιτίας των εκτεταμένων τραυματισμών στη μέση του Blackie Lawless από το Ευρωπαϊκό σκέλος της περιοδείας, η περιοδεία ακυρώνεται μέχρι την άνοιξη του 2024. Εισιτήρια και vip πακέτα μπορούν να επιστραφούν στα σημεία πώλησης».

Ο Lawless αναφέρει: «Η έκταση του τραύματός μου είναι μεγαλύτερη απ’ ότι αρχικά είχε διαγωνστεί και θα πρέπει να εγχειριστώ ώστε να διορθωθεί το πρόβλημα. Επιπλέον της προϋπάρχουσας κήλης δίσκου, εντοπίστηκε και δεύτερη κήλη. Με την επιστροφή μου στο σπίτι, μία δεύτερη μαγνητική έδειξε επίσης και ένα σκασμένο πλευρό χαμηλά στη μέση. Ήμουν τυχερός που με ανέλαβαν οι καλύτεροι γιατροί στις Η.Π.Α. και εντάχθηκα άμεσα σε πρόγραμμα με το που επέστρεψα σπίτι. Πηγαίνουμε καλά αλλά το πρόβλημα ήταν εκτεταμένο και οι γιατροί συμφώνησαν ότι θα πρέπει να μεταφέρουμε την περιοδεία κάποιους μήνες ώστε να είμαι ασφαλής. Όλα αυτά προέρχονται από έναν τραυματισμό που είχα πριν αρκετά χρόνια. Εργάζομαι σκληρά για να επανέλθω πλήρως…μεγαλύτερος και σκληρότερος. Αν το βασανιστήριο δεν σταματήσει, τότε τα 40 δεν θα σταματήσουν (If the torture never stops, then the 40th never stops)».

Αφήστε μια απάντηση