Νέο live βίντεο για τους WATAIN και το τραγούδι «Ecstasies In Night Infinite»!

You are currently viewing Νέο live βίντεο για τους WATAIN και το τραγούδι «Ecstasies In Night Infinite»!

Η σουηδική Black Metal κολεκτίβα, WATAIN, μοιράστηκε το δεύτερο single από το επερχόμενο live άλμπουμ, «Die In Fire – Live In Hell (Agony And Ecstasy Over Stockholm)», που θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου μέσω της Nuclear Blast Records. Η live εκδοχή του «Ecstasies In Night Infinite», του άγριου εναρκτήριου κομματιού του τελευταίου άλμπουμ των WATAIN, «The Agony And Ecstasy Of Watain», συμπίπτει με την κυκλοφορία ενός ακόμη μουσικού βίντεο για το single, που σκηνοθέτησε και πάλι ο Johan Bååth.

Ο Erik Danielsson σχολίασε: «Με τα βίντεο για το live άλμπουμ προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε τουλάχιστον ένα μέρος της αρχέγονης ψυχεδελικής μοχθηρότητας που μας διακατέχει όταν εμφανιζόμαστε. Το μεγαλύτερο μέρος του υλικού είναι από την ίδια συναυλία στη Στοκχόλμη στην οποία ηχογραφήθηκε το άλμπουμ. Στη συνέχεια τεμαχίστηκε και αναδιαμορφώθηκε από τους εξειδικευμένους και μανιακούς καλλιτέχνες που αναφέρονται στο τέλος του βίντεο. Κλείστε το μυαλό σας, αποκλείστε τον σύγχρονο κόσμο και εξαφανιστείτε σε αυτά τα αναλογικά εφιαλτικά οράματα σκοταδιού και έκστασης.»

Μετά από 25 χρόνια τρέλας και χάους, τα οποία εκδηλώθηκαν μέσα από επτά στούντιο άλμπουμ και έντονες, πολυσυζητημένες ζωντανές τελετουργίες, οι WATAIN παραμένουν συην κορυφή . Ζήστε λοιπόν την ακατέργαστη δύναμη και την φλογερή ακρίβεια, οι οποίες καταγράφηκαν άψογα σε αυτή τη νέα ζωντανή ηχογράφηση. Η συγκεκριμένη συναυλία ηχογραφήθηκε τον Οκτώβριο του 2022 στην Στοκχόλμη και περιλαμβάνει τραγούδια από άλμπουμ όπως τα «Casus Luciferi», «Lawless Darkness», «The Wild Hunt », «Trident Wolf Eclipse» , από την πιο πρόσφατη κυκλοφορία του συγκροτήματος, «The Agony And Ecstasy Of Watain», καθώς και μία διασκευή στο «The Return Of Darkness And Evil» των BATHORY. Υπεύθυνος για τον ήχο του άλμπουμ είναι ο Jamie Elton ενω το μάστερινγκ έγινε από τον Tore Stjerna στο Necromorbus Studio.

Mε το εψώφυλλο να αποτελεί δημιουργία του τραγουδιστή των των WATAIN Erik Danielsson, το «Die in Fire – Live In Hell» δεν είναι μόνο μια ηχητική αλλά και μια οπτική αντανάκλαση των περιοδειών του WATAIN για το «The Agony & Ecstasy of Watain» και μία κίνηση ευγνωμοσύνης προς τους πιστούς οπαδούς του συγκροτήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Το «Die In Fire – Live In Hell» είναι μια πολύ προσωπική κυκλοφορία αφιερωμένη σε όλους εκείνους που έχουν ενταχθεί τα τελευταία 25 χρόνια στο σκοτεινό Βlack Μetal μονοπάτι των WATAIN.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Ecstasies in Night Infinite
 2. Black Salvation
 3. The Howling
 4. Black Flames March
 5. Reaping Death
 6. Devil’s Blood
 7. Serimosa
 8. Not Sun nor Man nor God
 9. Before the Cataclysm
 10. The Return of Darkness and Evil (Bathory cover)
 11. Nuclear Alchemy
 12. Malfeitor

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο live βίντεο για το «Ecstasies In Night Infinite» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση