Οι VEXED κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «X My ❤ (Hope to die)».

You are currently viewing Οι VEXED κυκλοφορούν βίντεο για το νέο τους single «X My ❤ (Hope to die)».

Ένα από τα πιο καυτά νεοφερμένα ονόματα του Alternative Metal, το βρετανικό τρίο VEXED, δίνει στη δημοσιότητα το δεύτερο single του πολυαναμενόμενου δεύτερου άλμπουμ τους, «Negative Energy», που θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου μέσω της Napalm Records! Το ενοχλητικά βαρύ νέο κομμάτι έχει τίτλο «X My (Hope to die)», και συνοδεύεται από ένα επίσημο μουσικό βίντεο.

Το επιθετικό «X My (Hope to die)» ασχολείται με το αιώνιο ερώτημα του τι συμβαίνει μετά το θάνατο και την ιδέα ότι δεν θα έπρεπε να είναι κακό να μην πάρουμε ποτέ αυτή την απάντηση. Τα μοχθηρά γρυλίσματα της τραγουδίστριας Megan Targett ξεκινούν αμέσως μετά την παραμονεύουσα εισαγωγή, και μαζί με τα βαριά μοτίβα των ντραμς και τις κιθάρες με ηλεκτρονικό ήχο, τα πολύπλευρα φωνητικά της δημιουργούν ένα σαγηνευτικό, ανήσυχο ηχοτοπίο.

Οι VEXED σχολιάζουν σχετικά με το κομμάτι: «To ‘X My (Hope to die)’ ήταν ο καταλύτης για το ‘Negative Energy’. Μετά από μήνες συγγραφικού μπλοκαρίσματος και την αίσθηση ότι θέλαμε να τα παρατήσουμε, αυτό το τραγούδι άνοιξε τις πύλες της έμπνευσης και της δημιουργικότητας. Εμπνευσμένο από τα θύματα θρησκευτικών εξτρεμιστών, αιρέσεων ή κατάχρησης εξουσίας, αυτό το τραγούδι μιλάει για το πώς ένα άτομο δεν πρέπει να μπορεί να υπαγορεύει τις ζωές άλλων ανθρώπων με βάση τις προσωπικές του απόψεις.»

Το «Negative Energy» επιτυγχάνει κορυφαία μουσικότητα και συναρπαστικό, βαθύ και γενναίο λυρισμό. Αντί να επιλέξουν την εξαναγκασμένη θετικότητα όπως πολλοί από τους συναδέλφους τους, το τρίο από το Hertfordshire διοχετεύει κάθε ικμάδα της «αρνητικής ενέργειας” του σε αυτά τα 13 κομμάτια – φορτίζοντας τους εαυτούς τους για μια δύσκολη μάχη.

Η μπάντα δηλώνει: «Είμαστε πολύ περήφανοι που σας παρουσιάζουμε το δεύτερο άλμπουμ μας. Από την πρώτη μας κυκλοφορία, ο καθένας μας έχει υποστεί τραυματικές εμπειρίες, περιτριγυρισμένος από θάνατο, προδοσία, πόνο και θλίψη. Για να βρούμε κάποια δύναμη, έπρεπε πρώτα να αποδεχτούμε ότι δεν ήμασταν καλά, μετά να πάρουμε το τραύμα μας και να το αντιμετωπίσουμε κατάματα, μοιραζόμενοι την ευαλωτότητα, τους φόβους και τις αδυναμίες μας. Αντί να πιέζουμε τον εαυτό μας να προσπαθήσει να είναι θετικός, βάλαμε όλη την αρνητική μας ενέργεια στο άλμπουμ, προκειμένου να ξεκινήσουμε τη δική μας επιδιόρθωση και να ξεπεράσουμε.»

Λίστα τραγουδιών:

 1. PTSD
 2. Anti-Fetish
 3. We don’t talk about it
 4. X my ❤ (Hope to die)
 5. Panic attack
 6. Lay down your flowers
 7. There’s no place like home
 8. Extremist
 9. Default
 10. Trauma Euphoria
 11. It’s not the end
 12. DMT
 13. Nepotism

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «X My (Hope to die)» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση