Οι βετεράνοι Epic/Doom Metallers REFLECTION επιστρέφουν με νέο single!

You are currently viewing Οι βετεράνοι Epic/Doom Metallers REFLECTION επιστρέφουν με νέο single!

Η Pitch Black Records ανακοινώνει την επιστροφή των Ελλήνων βετεράνων του Epic/Doom Μetal REFLECTION, πέντε χρόνια μετά το τελευταίο επικό full-length “Bleed Babylon Bleed”, με την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουργιου τραγουδιού.

Το «March of the Argonauts», θέτει τα πρότυπα για το επερχόμενο νέο άλμπουμ του συγκροτήματος (που θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο έτος), το οποίο αναπαράγει το τεράστιο επικό μέταλ συναίσθημα που ήταν πάντα χαρακτηριστικό του ήχου του συγκροτήματος, και κυρίως στο «Odyssey» του 2003. Τα βρυχώμενα φωνητικά, οι μελωδικές κιθάρες, το εκλεπτυσμένο μπάσο και τα καλπάζοντα ντραμς, όλα μαζί ξεχύνονται σε ένα ηχητικό δοχείο ανεκτίμητης δύναμης.

Οι στίχοι του τραγουδιού αποτίουν φόρο τιμής σε μια από τις πιο διάσημες περιπέτειες της ελληνικής μυθολογίας, την αναζήτηση του Ιάσονα και των Αργοναυτών για το Χρυσόμαλλο Δέρας.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Έλληνα ζωγράφου Κωνσταντίνου Βολανάκη (1837–1907)

Ο Στάθης Παυλάντης, ιδρυτής και κιθαρίστας των REFLECTION σχολιάζει: «Η ναυτική εξερεύνηση του κόσμου πέρα ​​από την αρχαία ελληνική επικράτεια, ενάντια σε όλες τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις, συνδέεται με την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις σφαίρες του επικού Ηeavy Μetal, ενάντια στην εντροπία του χρόνου… Το πάθος μας για το μέταλ δεν πεθαίνει ποτέ!.»

Το «March of the Argonauts» ηχογραφήθηκε στο Dark Water Audio στην Αθήνα, σε ένα πολύ φυσικό σκηνικό και αξίζει να αναφέρουμε ότι κατά την διάρκεια των ηχογραφήσεων δεν χρησιμοποιήθηκαν drum triggers ή samples, ούτε reamping κιθάρας ή φωνητικό autotune και copy/paste. Ως συγκρότημα που προοριζόταν να παίζει επί σκηνής, οι REFLECTION ήθελαν να είναι πιστοί στη συντροφιά τους και να αποδίδουν τα κομμάτια όσο το δυνατόν πιο αυθεντικά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «March of the Argonauts» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση