Η VERMILIA παρουσιάζει νέο βίντεο για το τραγούδι «Marras».

You are currently viewing Η VERMILIA παρουσιάζει νέο βίντεο για το τραγούδι «Marras».

H Φινλανδή Atmospheric/Pagan Black Metaller VERMILIA, έδωσε στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το «Marras», που προέρχεται από το τελευταίο της άλμπουμ «Ruska», το οποίο κυκλοφόρησε στις 9 Σεπτεμβρίου 2022. Στα φινλανδικά, η εποχή των φθινοπωρινών χρωμάτων και των φθινοπωρινών φυλλωμάτων ονομάζεται ruska, απ’ όπου προέρχεται και το όνομα του άλμπουμ. Το βίντεο γυρίστηκε κυρίως στο Kemiönsaari, εκτός από τα εναέρια βίντεο που γυρίστηκαν στο Häme. Όπως και στο παρελθόν, το βίντεο σκηνοθετήθηκε από την ίδια τη Vermilia.

Εκτός από το μουσικό βίντεο για το «Marras», η Vermilia ανακοίνωσε την ειδική καμπάνια περιορισμένης κυκλοφορίας βινυλίου του «Ruska». Για άλλη μια φορά έχει γίνει μια καμπάνια προπαραγγελίας βινυλίου 30 ημερών σε συνεργασία με το Bandcamp και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Απριλίου 2023. Το βινύλιο θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό λευκών αδιαφανών βινυλίων με δυνατότητα εκτύπωσης του ονόματός σας σε έγχρωμο ένθετο.

Η VERMILIA σχολιάζει σχετικά με το βίντεο και την καμπάνια: «Τον τελευταίο καιρό έχει γίνει πολλή δουλειά με τα πάντα και επιτέλους το βίντεο για το ‘Marras’ θα δει το φως της ημέρας. Αρχικά το βίντεο γυρίστηκε στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού. Επίσης, υπήρξαν αμφιβολίες σχετικά με την κυκλοφορία βινυλίου του ‘Ruska’, αλλά το κύριο πρόβλημα ακόμα για τους ανεξάρτητους καλλιτέχνες χωρίς τεράστιες εταιρείες από πίσω είναι τα αυξανόμενα έξοδα αποστολής.

Το βινύλιο με παρακολούθηση αποστολής μπορεί να είναι διπλάσιο από την τιμή του ίδιου του βινυλίου. Προσπαθούσα να σκεφτώ διάφορες επιλογές, αλλά τώρα είμαι σούπερ ενθουσιασμένη που έχω και πάλι αυτή την ευκαιρία να προσφέρω το βινύλιο για όλους (παγκοσμίως) σε λογική τιμή μαζί με τη συνεργασία των καλύτερων ανθρώπων από το Bandcamp. Η προπαραγγελία θα είναι διαθέσιμη μόνο μέχρι τις 15 Απριλίου, οπότε τώρα είναι η ευκαιρία σας. Ανυπομονώ όλο αυτό να γίνει πραγματικότητα. Τα λέμε στις μελλοντικές συναυλίες!»

Λίστα κομματιών:

  1. Alkusointu
  2. Marras
  3. Hautavajo
  4. Kuun tytär
  5. Sanoittaja
  6. Tuonen joki
  7. Ruska
  8. Kaipaus

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Marras» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση