Οι VENOM INC. έλυσαν τη συνεργασία τους με τον ντράμερ Jeramie Kling.

You are currently viewing Οι VENOM INC. έλυσαν τη συνεργασία τους με τον ντράμερ Jeramie Kling.

Ο ντράμερ Jeramie Kling ανακοίνωσε ότι έλυσε τη συνεργασία του με τους πρωτοπόρους του Extreme Metal, VENOM INC. μετά από μια πενταετή πορεία με το συγκρότημα. Ο Kling εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης…

«Αποφάσισα να λύσω τη συνεργασία μου με τους VENOM INC. για υλικοτεχνικούς λόγους. Αυτό ήταν μια απίστευτη διαδρομή που με ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο! Πήγα σε χώρες που δεν είχα πάει ποτέ, γνώρισα υπέροχους φίλους και πέρασα υπέροχα!

Είμαι περήφανος για αυτό που δημιουργήσαμε στο ‘There’s Only Black’ καθώς και για τις αμέτρητες συναυλίες που έχουμε παίξει όλα αυτά τα χρόνια.

Πολύ ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όλους τους οπαδούς των VENOM που με δέχτηκαν και με καλωσόρισαν ως μέρος αυτής της κληρονομιάς. Θα εκτιμώ για πάντα την υποστήριξή σας.»

Ο Kling, ο οποίος είναι επίσης μέλος των INHUMAN CONDITION, είχε μείνει εκτός των καλοκαιρινών φεστιβαλικών εμφανίσεων των VENOM INC. το 2022 στο Alcatraz festival στο Βέλγιο και στο Bloodstock Open Air festival στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το 2018, οι VENOM INC. προσέλαβαν τον Kling για να αντικαταστήσει τον Anthony «Abaddon» Bray σε μια ευρωπαϊκή περιοδεία, ενώ ο Abaddon έμεινε σπίτι για να περάσει χρόνο με τη νεογέννητη κόρη του.

Ο Kling έκανε το δισκογραφικό του ντεμπούτο με τους VENOM INC. στο δεύτερο άλμπουμ της μπάντας, το προαναφερθέν «There’s Only Black», το οποίο κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2022 μέσω της Nuclear Blast Records.

Αφήστε μια απάντηση