Διαγωνισμός SADHUS στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ μπλούζα και ΕΝΑ βινύλιο απο το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο «Illegal Sludge» !!

You are currently viewing Διαγωνισμός SADHUS στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ μπλούζα και ΕΝΑ βινύλιο απο το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας με τίτλο «Illegal Sludge» !!

Με αφορμή το επερχόμενο άλμπουμ των Ελλήνων Sludge/Doom Metallers SADHUS με τίτλο «Illegal Sludge» (επίσημη κυκλοφορία: 17 Νοεμβρίου 2023), το WWW.THEGALLERY.GR σε συνεργασία με το συγκρότημα διοργανώνει δυνατό διαγωνισμό με έπαθλα μια κόπια βινυλίου του καινούργιου άλμπουμ και ένα t-shirt!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού ΕΔΩ μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.
B) LIKE στην σελίδα των SADHUS στο Facebook!
Γ) Mention-tag στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook ΕΔΩ, τον φίλο/η που θα του προτείνετε να ακούσει το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας,

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 20 Νοεμβρίου στις 12 το μεσημέρι. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα. σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να την δείτε ζωντανά!
Οι τυχεροί θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους ταχυδρομικά.

Ακολουθούν κάποια λόγια από το συγκρότημα:

Γεια σου Gallery!!

Ειμαστε οι Sadhus – The Smoking Community με έδρα την κόλαση της Αθήνας. Η μπάντα συγκροτήθηκε περίπου 15 χρόνια πίσω . Μετά τα δύο πρώτα άλμπουμ «s/t» (2014) και «Big Fish» (2018) ήρθε η σειρά του τρίτου «Illegal Sludge»μ το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου 2023.
Με χαρά θέλουμε να χαρίσουμε σε δυο αναγνώστες του The Gallery μια κόπια βινυλίου του καινούργιου μας άλμπουμ και ένα t-shirt.
Θα χαρούμε να σας δούμε σε κάποιο live μας.

*18 Νοεμβρίου Πάτρα στην microbrewery KYKAO
*25 Νοεμβρίου Αθήνα Αν club
*TBA Θεσσαλονίκη

Ακούστε το νέο τραγούδι της μπάντας με τίτλο «Woodman», στο λινκ παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση