Οι TSJUDER δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Prestehammeren».

You are currently viewing Οι TSJUDER δίνουν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Prestehammeren».

Οι Νορβηγοί θρύλοι του Black Μetal TSJUDER, έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους single «Prestehammeren» (The Priest’s Hammer), από το επερχόμενο άλμπουμ τους «Helvegr» , το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουνίου μέσω της Season Of Mist.

Οι TSJUDER κυκλοφορούν το «Prestehammeren» με τη μορφή ενός βίντεο visualiser, οραματιζόμενοι το concept αυτού του ωμού, επιθετικού και ασυμβίβαστου τραγουδιού.

Το συγκρότημα σχολιάζει: «Αυτό είναι το ‘Prestehammeren’. Το δεύτερο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ μας ‘Helvegr’. Βασανιστήρια και εκδίκηση!»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία των Jonas Svensson και Laura Nardelli

Ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε διάφορες εκδόσεις CD και βινυλίου, ενώ θα υπάρξουν και περιορισμένης έκδοσης box set τα οποία θα περιλαμβάνουν και το μπόνους άλμπουμ «Scandinavian Black Metal Attack». Στο συγκεκριμένο άλμπουμ οι TSJUDER θα διασκευάζουν αγαπημένα τραγούδια από τους τεράστιους BATHORY.

Οι TSJUDER εμφανίζονται με ένα ολοκαίνουργιο full-length άλμπουμ για πρώτη φορά από το 2015. Με ανανεωμένο line-up με τον drum master Jon «The Charn» Rice να κρατάει το θρόνο, το «Helvegr» είναι μια αυθεντική επίδειξη του αληθινού Νορβηγικού Black Metal ήχου που οι TSJUDER βοήθησαν να καθοριστεί στα ’90s. Με αυτή την καταιγιστική ακουστική επίθεση, η μπάντα είναι βέβαιο ότι θα κατακτήσει το 2023 με βλασφημία και blast beats.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Iron Beast
  2. Prestehammeren
  3. Surtr
  4. Gamle-Erik
  5. Chaos Fiend
  6. Gods of Black Blood
  7. Helvegr
  8. Faenskap og Død
  9. Hvit Død

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Prestehammeren» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση