Οι TRIBULATION αποκαλύπτουν visualizer για το τραγούδι «Hemoclysm».

You are currently viewing Οι TRIBULATION αποκαλύπτουν visualizer για το τραγούδι «Hemoclysm».

Οι Σουηδοί TRIBULATION, παρουσίασαν ένα επίσημο visualizer για το τραγούδι «Hemoclysm», που προέρχεται από το νέο τους EP «Hamartia», το οποίο κυκλοφόρησε στις 7 Απριλίου μέσω της Century Media Records.

Σφυρηλατημένοι μέσα στα σκοτεινά βάθη της Σουηδικής Death Metal σκηνής, οι TRIBULATION ήταν πάντα οι σκιώδεις παράνομοι του underground – και με το «Hamartia», είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στην σκοτεινή ιστορία τους. Οι συνθετικές δυνάμεις του γκρουπ έχουν υποστεί μια έντονη ανανέωση- ο νέος κιθαρίστας Joseph Tholl αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Jonathan Hultén, γεγονός που με τη σειρά του οδήγησε στη δημιουργία υλικού ενός EP. Ηχογραφημένο στη Στοκχόλμη με τον Robert Pehrsson στο Studio Humbucker καθώς και με τον Linus Björklund στο Studio Ryssviken, πριν μιξαριστεί από τον Tom Dalgety στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη συνέχεια επιστρέψει στη Στοκχόλμη για mastering από τον Magnus Lindberg στα Redmount Studios, το “Hamartia” είναι μια ταραχώδης συμπύκνωση όλων όσων απαιτούν οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί από το σουηδικό συγκρότημα – αλλά, πιο αιχμηρό, πιο σκοτεινό και διανθισμένο με δηλητήριο. Αυτά τα τέσσερα νέα τραγούδια παρουσιάζουν μια μπάντα σε στιβαρή φυσική κατάσταση.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Zaars

«Το σχέδιο για το μέλλον είναι ότι ο Joseph και εγώ θα μοιραζόμαστε τα συνθετικά καθήκοντα, όπως ακριβώς έκανα εγώ και ο Jonathan πριν», λέει ο Adam. «Η άλλη διαφορά αυτή τη φορά είναι ότι δουλέψαμε λίγο πιο στενά μεταξύ μας σε αυτά τα τραγούδια. Στα τελευταία δύο άλμπουμ, ουσιαστικά γράφαμε το υλικό μας ξεχωριστά. Αυτή τη φορά, παρόλο που ο Joseph έγραψε το ‘Axis Mundi’ και εγώ έγραψα τα άλλα δύο τραγούδια, εξακολουθούσα να πηγαίνω στη Στοκχόλμη κάθε δεύτερο Σαββατοκύριακο για όλη την άνοιξη που προηγήθηκε της ηχογράφησης και καθόμασταν μαζί και δοκιμάζαμε διάφορα πράγματα. Αυτή τη φορά δουλέψαμε πιο κοντά από ό,τι τουλάχιστον από την εποχή του ‘The Children Of The Night’. Συγκρίνοντάς το με το προηγούμενο άλμπουμ, θα έλεγα ότι τα νέα τραγούδια είναι λίγο πιο κυνικά, πιο σκληρά κατά κάποιον τρόπο.»

Επιπλέον, ο Zaars σκέφτεται ήδη την επόμενη κίνηση των TRIBULATION. «Αρκετά σύντομα, ελπίζω να μπορέσουμε να ηχογραφήσουμε κάτι – ένα άλμπουμ πριν από οτιδήποτε άλλο», καταλήγει. «Κατά κάποιο τρόπο, έχω ήδη αρχίσει να γράφω, αλλά δεν έχω ακόμα ένα ολοκληρωμένο τραγούδι να δείξω σε κανέναν. Έχω πολύ υλικό, οπότε χρειαζόμαστε χρόνο για να τα ενώσουμε όλα μαζί… Κάναμε μια περιοδεία με τους WATAΙN, ABBATH και BÖLZER πέρυσι και αυτό ήταν υπέροχο, και φέτος θα επικεντρωθούμε στα φεστιβάλ… και στο να γράψουμε νέο υλικό!»

Λίστα τραγουδιών:

  1. Hamartia
  2. Axis Mundi
  3. Hemoclysm
  4. Vengeance (The Pact) (BLUE ÖYSTER CULT cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το visualizer για το «Hemoclysm» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση