Οι TRIUMPH OF DEATH του Tom Gabriel Warrior κυκλοφόρησαν βίντεο για το τραγούδι «Massacra».

You are currently viewing Οι TRIUMPH OF DEATH του Tom Gabriel Warrior κυκλοφόρησαν βίντεο για το τραγούδι «Massacra».

Στις 10 Νοεμβρίου, οι TRIUMPH OF DEATH του Tom Gabriel Warrior θα κυκλοφορήσουν ένα live άλμπουμ με τίτλο «Resurrection Of The Flesh», μέσω της Noise/BMG Records. Η πρώτη ζωντανή κυκλοφορία των TRIUMPH OF DEATH, «Resurrection Of The Flesh», είναι το αποκορύφωμα τριών συναυλιών. Ηχογραφήθηκε την άνοιξη του 2023 στο Hell’s Heroes Festival στο Χιούστον του Τέξας, στο Dark Easter Metal Meeting στο Μόναχο της Γερμανίας και στο SWR Barroselas Metal Fest στην Πορτογαλία, ενώ η παραγωγή του άλμπουμ έγινε από τον Tom Gabriel Warrior και τον V. Santura των TRIPTYKON. Ο δίσκος αποτυπώνει τη μπάντα στην αρχέγονη καλύτερή της εκδοχή: ωμή, προφητική και βαριά.

Τα τραγούδια μπορεί να χρονολογούνται εδώ και τέσσερις δεκαετίες, αλλά εδώ αποκαλύπτεται ότι εξακολουθούν να είναι εξίσου ζωτικής σημασίας σήμερα, όπως όταν γράφτηκαν στο διαβόητο καταφύγιο προβών του συγκροτήματος στο αγροτικό χωριό Birchwil της Ελβετίας στις αρχές της δεκαετίας του 1980. Από τις καταιγιστικές εναρκτήριες συγχορδίες του «Third Of The Storms (Evoked Damnation)» μέχρι την κακόβουλη, νοσηρή ανατροφοδότηση του «Triumph Of Death» που κλείνει το σετ, αυτό το άλμπουμ είναι ένα εξήνταλεπτο ντοκουμέντο της συντριπτικής δύναμης των ζωντανών εμφανίσεων των TRIUMPH OF DEATH και αποτυπώνει το πνεύμα και την ένταση αυτών των ιστορικών τραγουδιών που έχουν ξεπεράσει τις δεκαετίες για να γίνουν σεβαστά και διαχρονικά. Η μπάντα κυκλοφόρησε επίσης ένα νέο βίντεο για το τραγούδι «Massacra».

Ο Tom Gabriel Warrior δήλωσε: «Η αναβίωση του ‘Massacra’ των HELLHAMMER, σχεδόν σαράντα χρόνια μετά τη δημιουργία του τραγουδιού. Το νέο single και το πρώτο βίντεο που συνοδεύει το ‘Resurrection Of The Flesh’ των TRIUMPH OF DEATH, μια άκρατη γιορτή επί σκηνής για τη μουσική των HELLHAMMER.»

Το «Resurrection Of The Flesh» είναι κάτι περισσότερο από ένα νέο άλμπουμ. Συμβολίζει το αποκορύφωμα ενός μουσικού ταξιδιού που περιλαμβάνει περισσότερα από 40 χρόνια, ξεκινώντας το 1982 σε ένα καταφύγιο στην αγροτική Ελβετία, με τρεις νέους, φιλόδοξους μουσικούς να ξεκινούν την προσπάθειά τους να προσθέσουν ένα νέο επίπεδο ακρότητας στο αρχαϊκό Underground Metal. Η μπάντα ήταν οι HELLHAMMER, και η μουσική που προέκυψε αντιμετωπίστηκε σε μεγάλο βαθμό με δυσπιστία και απόλυτη απόρριψη εκείνη την εποχή, με αποτέλεσμα η μπάντα να διαλυθεί μετά από δύο χρόνια χωρίς να έχει δώσει ποτέ μια κανονική συναυλία.

Ο ιδρυτής των HELLHAMMER, κιθαρίστας/τραγουδιστής Tom Gabriel Warrior προσπάθησε να το διορθώσει αυτό σχηματίζοντας τους TRIUMPH OF DEATH το 2018, ένα γκρουπ σχεδιασμένο για να αποτίσει σεβασμό και σθεναρό φόρο τιμής στην αυθεντική μουσική των HELLHAMMER, στις σκηνές αυτού του κόσμου που πλέον είμαστε πολύ πιο ανοιχτοί στην ιδέα από ό,τι πριν από τέσσερις δεκαετίες.

Οι TRIUMPH OF DEATH έχουν ηχογραφήσει αρκετές συναυλίες από την ίδρυση της μπάντας και έχουμε επιλέξει υλικό από τρεις από αυτές τις εμφανίσεις για να δημιουργήσουμε την αυθεντική, πρωτόγονη μανία που αποτυπώνεται στο «Resurrection Of The Flesh».

Λίστα τραγουδιών:

 1. The Third Of The Storms (Evoked Damnation)
 2. Massacra
 3. Maniac
 4. Blood Insanity
 5. Decapitator
 6. Crucifixion
 7. Reaper
 8. Horus/Aggressor
 9. Revelations Of Doom
 10. Messiah
 11. Visions Of Mortality
 12. Triumph Of Death

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Massacra» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση