Διαγωνισμός DECAPITATED, INCANTATION, NERVOSA, KASSOGTHA στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ πρόσκληση για το live τους στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024!

You are currently viewing Διαγωνισμός DECAPITATED, INCANTATION, NERVOSA, KASSOGTHA στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΜΙΑ πρόσκληση για το live τους στην Αθήνα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024!

Με αφορμή τη συναυλία των DECAPITATED, INCANTATION, NERVOSA και KASSOGTHA το βράδυ της Τετάρτης 13 Μαρτίου 2024 στην Αθήνα στο Gagarin 205 club, το The Gallery: Metal Web Magazine σε συνεργασία με τους διοργανωτές, τρέχει ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΜΙΑ πρόσκληση για ένα τυχερό!

 Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

Α) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού ΕΔΩ μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.

Β) LIKE/FOLLOW τη σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook ΕΔΩ.

Γ) Mention-tag στον τομέα σχολίων του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook ΕΔΩ τον φίλο/η που θα του προτείνετε να έρθει μαζί σας στο live!

Ο διαγωνισμός λήγει την Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στις 19.00 το βράδυ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί σε live μετάδοση στο γκρουπ του The Gallery: Extreme Metal Alliance (GR), οπότε καλό θα είναι να είστε μέλη του γκρουπ μας για να δείτε την κλήρωση ζωντανά! Ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook.

Αφήστε μια απάντηση