Το Symphonic Death Metal σχήμα THY SHINING CURSE υπογράφει με την ViciSolum Productions.

You are currently viewing Το Symphonic Death Metal σχήμα THY SHINING CURSE υπογράφει με την ViciSolum Productions.

Το Symphonic Death Metal σχήμα THY SHINING CURSE, υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την ViciSolum Productions. Το ντεμπούτο άλμπουμ «Theurgia» θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου και μπορείτε να πάρετε μια γεύση ακούγοντας το πρώτο single, «Aesahaettr», που κυκλοφόρησε την 1η Δεκεμβρίου.

Το «Theurgia» είναι μια συλλογή επτά μουσικών τελετών, που περιστρέφονται γύρω από έναν κοινό θεματικό άξονα: την υπέρβαση του φυσικού κόσμου. Theurgia σημαίνει «θεϊκό έργο» στα ελληνικά και αναπτύχθηκε ως όρος από τους Νεοπλατωνικούς. Περιγράφει μια σειρά από μαγικές πράξεις που αποσκοπούν στη σύνδεση της ανθρώπινης ψυχής με μια ιεραρχία ανώτερων όντων, που οδηγούν στο υπέρτατο ον ή το λεγόμενο «Ένα».

Οι THY SHINING CURSE είναι το σόλο μουσικό πρότζεκτ ενός μύστη του Death Metal, του Leonidas, με πρωταρχική εστίαση στην πρακτική της ιερουργικής τέχνης μέσω της συμφωνικής μέθεξης και των ερμητικών εικόνων. Ιδρύθηκε το 2021 στο Πίτσμπουργκ των ΗΠΑ και είναι αφιερωμένο στο όραμα του ιδρυτή του, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας καθηλωτικής μυστικιστικής εμπειρίας με την επίκληση των αρχετυπικών ενστίκτων του ανθρώπου μέσω ισχυρών συμβολισμών, ακολουθώντας τις αρχές της Πυθαγόρειας παράδοσης, των Ελευσίνιων μυστηρίων, του Νεοπλατωνισμού και του Δυτικού Εσωτερισμού. Η απεικόνιση των μελών του αποφεύγεται σκόπιμα. Αντ’ αυτού, δύο μυστηριώδεις φιγούρες λειτουργούν ως οπτικοί εκπρόσωποι του σχήματος, ο Celeus και ο Celeucis. Σκοπός τους είναι να συμπληρώσουν την ακουστική εμπειρία με μια υποσυνείδητη μύηση στην οπτική γλώσσα των συμβόλων, λειτουργώντας ως σύγχρονοι ιεροφάντες.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Theurgia (Intro)
  2. Abyssaoth
  3. Aesahaettr
  4. Acephale
  5. Lenore
  6. Heptacletus
  7. Melmoth

Μπορείτε να ακούσετε το «Aesahaettr» στο βίντεο που ακολουθεί:

Αφήστε μια απάντηση