Οι THE SILENT RAGE κυκλοφορούν βίντεο για το «Black Monday» με την συμμετοχή του Bob Katsionis!

You are currently viewing Οι THE SILENT RAGE κυκλοφορούν βίντεο για το «Black Monday» με την συμμετοχή του Bob Katsionis!

Οι THE SILENT RAGE έδωσαν στη δημοσιότητα ένα βίντεο στίχων για το «Black Monday» με τη συμμετοχή του Bob Katsionis (STRAY GODS, ex-FIREWIND), τέταρτο single και τρίτο βίντεο από το νέο άλμπουμ, «Nuances Of Life», που κυκλοφόρησε τον Μάιο μέσω της Scarlet Records.

Το «Black Monday» είναι ένας ειλικρινής φόρος τιμής στα 103 θύματα των πυρκαγιών στην Αττική το 2018 – R.I.P.

«Σήμερα είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για εμάς. Συμπληρώνονται πέντε χρόνια από εκείνη τη Μαύρη Δευτέρα του 2018, όπου 103 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών πυρκαγιών στο Μάτι της Αττικής. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αποτίσουμε φόρο τιμής σε αυτούς τους ανθρώπους και αφιερώσαμε αυτό το τραγούδι στη μνήμη τους.

Αυτές οι πυρκαγιές κατέστρεψαν την Ελλάδα και κάθε χρόνο από τότε, οι πυρκαγιές συμβαίνουν ξανά κάθε χρόνο. Ζούμε σε έναν ατελείωτο κύκλο που δεν μπορεί να σπάσει. Ακόμα και τώρα, το κρατίδιο της Αττικής, όπου ζουν τέσσερα από τα πέντε μέλη του συγκροτήματος, καίγεται ξανά. Χιλιάδες στρέμματα δασών και άγριας ζωής μετατρέπονται σε στάχτες, χωρίς να δίνουν κανένα σημάδι ελπίδας για το μέλλον. Η μόνη μας ελπίδα είναι ότι δεν θα θρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες απώλειες, δεν θα χαθεί άλλη άγρια ζωή, δεν θα καεί άλλο έδαφος.

Με τιμή, THE SILENT RAGE.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Giannis Nakos (Remedy Art Design)

Οι THE SILENT RAGE επέστρεψαν για να παραδώσουν το άψογο, βαρύ, ισχυρό, μελωδικό Power Metal τους. Το «Nuances Of Life» συνδυάζει τον χαρακτηριστικό ήχο του κλασικού Metal, γεμάτο με λαμπερά riff και εντυπωσιακές μελωδίες, σε συνδυασμό με πιασάρικες και εκρηκτικές φωνητικές γραμμές – χάρη στον εκπληκτικό νέο frontman, Μιχάλη Ρινακάκη.

Στιχουργικά ασχολείται με τη διάδοση των βαθύτερων, καλά κρυμμένων ανθρώπινων συναισθημάτων: ιστορίες για πανίσχυρους ήρωες και μακρινές χώρες καθώς και καθημερινά θέματα που αφήνουν μια βαθιά ουλή στην καρδιά μας.

Η παραγωγή του «Nuances Of Life» έγινε από τον Fotis Benardo (NIGHTFALL, SEPTICFLESG, MELECHESH) και το mastering από τον George Nerantzis (PAIN OF SALVATION, ABBATH, NIGHTRAGE) στα Devasoundz Studios (Αθήνα).

Λίστα κομματιών:

 1. The Serpent Lord
 2. Code of Destruction
 3. Carve Your Rage
 4. Crows Fly Back
 5. Another Fallen Dreamland
 6. Scarlet Dawn
 7. The Man in the Mirror
 8. Exhaling Fear
 9. Ghost of a Wayward God
 10. Black Monday
 11. Nuances of Life
 12. Defy the Headhunters

Μπορείτε να παρακουλουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Black Monday» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση