Το Blackened Deathcore σχήμα των THE MODERN AGE SLAVERY εξαπολύει βίντεο για το τραγούδι «The Hip».

You are currently viewing Το Blackened Deathcore σχήμα των THE MODERN AGE SLAVERY εξαπολύει βίντεο για το τραγούδι «The Hip».

Το ιταλικό Blackened Deathcore σχήμα THE MODERN AGE SLAVERY, έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το κομμάτι «The Hip», προερχόμενο από το τελευταίο τους άλμπουμ «1901 | The First Mother», που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος μέσω της Fireflash Records.

Το βίντεο είναι ένας συνδυασμός από ζωντανό υλικό από συναυλίες του 2023, που πραγματοποίησε το συγκρότημα για την προώθηση του νέου άλμπουμ και από την εμφάνισή τους στο Hills Of Rock Festival στη Βουλγαρία το 2022.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ludovico Cioffi

Ο τραγουδιστής Giovanni Berselli σχολιάζει: «Το ‘The Hip’, ελεύθερα εμπνευσμένο από ένα ποίημα του Federico Taccini, μιλάει για την κουλτούρα των Hipster – θυμίζοντας επίσης ένα άλλο τραγούδι των TMAS, το ‘Icon Of ADead World’. Το ‘The Hip’ υπογραμμίζει κατά κάποιο τρόπο την ‘ανάγκη’ να επιβιώσουμε σε δύσκολους καιρούς και να βιώσουμε διαφορετικές κουλτούρες για να εκτιμήσουμε πραγματικά ‘το μέρος που αποκαλούμε σπίτι’. Το βίντεο πάντως, είναι μια συλλογή από ζωντανά πλάνα. Πράγματι, η ζωντανή δράση είναι η διάσταση που προτιμούμε, καθώς μας παρέχει την ευκαιρία να εκτονώσουμε πλήρως τον θυμό μας και να εκφράσουμε το μήνυμά μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επιτρέποντάς μας πραγματικά να αγγίξουμε τους ανθρώπους μας! Οι MODERN AGE SLAVERY είναι μια μπάντα που ‘ζει ζωντανά’, δεν θα κουραστώ ποτέ να το δηλώνω αυτό!»

Στο «1901 | The First Mother» το πενταμελές συγκρότημα βρίσκεται κάπου σε ένα τεράστιο φάσμα Blackened Deathcore και Aggressive Metal. Ερχόμενοι εξοπλισμένοι με αλεστικά blast beats, ανελέητα brutal φωνητικά και σφαγιαστικά ταχύτατα μοτίβα διπλού μπάσου ο ήχος τους αναπτύχθηκε και έγινε όλο και πιο μοναδικός με την πάροδο του χρόνου.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Pro Patria Mori
 2. KLLD
 3. Irradiate All the Earth
 4. The Hip
 5. Lilibeth
 6. Overture to Silence
 7. OXYgen
 8. Nytric
 9. Victoria’s Death
 10. The Age of Great Men
 11. Blind (KORN cover)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «The Hip» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση