Οι THE HALO EFFECT παρουσιάζουν visualizer για το «Path Of Fierce Resistance».

You are currently viewing Οι THE HALO EFFECT παρουσιάζουν visualizer για το  «Path Of Fierce Resistance».

Οι Σουηδοί άρχοντες του Melodic Death Metal THE HALO EFFECT, έδωσαν στην δημοσιότητα ένα επίσημο visualizer για το τραγούδι τους «Path Of Fierce Resistance». Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο single βρισκόταν στην περιορισμένη Ιαπωνική έκδοση του ντεμπούτου άλμπουμ τους «Days Of The Lost», το οποίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022 μέσω της Nuclear Blast Records.

Τώρα, το κομμάτι κυκλοφορεί στον υπόλοιπο κόσμο, πριν το συγκρότημα ξεκινήσει την πρώτη του headline περιοδεία στις ΗΠΑ τον Μάιο και επιστρέψει στο στούντιο για να δουλέψει πάνω στο επόμενο full-length άλμπουμ του.

O τραγουδιστής των THE HALO EFFECT, Mikael Stanne, σχολιάζει: «Το ‘Path Of Fierce Resistance’ είναι ένα τραγούδι που γράψαμε για το άλμπουμ ‘Days Of The Lost’ αλλά εμφανίστηκε μόνο στην περιορισμένη ιαπωνική έκδοση και ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμάς και το να το έχουμε τώρα εδώ για να το ακούσουν όλοι είναι εκπληκτικό. Το νέο άλμπουμ είναι στα σκαριά και είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι γι’ αυτό, οπότε θεωρήστε το ως κάτι που θα σας κρατήσει σε εγρήγορση μέχρι να αποκαλύψουμε τι θα ακολουθήσει. Το τραγούδι είναι άλλο ένα κλασικό τραγούδι του Jesper και του Niclas που περιλαμβάνει όλα όσα αγαπάμε να κάνουμε μαζί σε αυτή τη μπάντα. Στιχουργικά ασχολείται με τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και με το πόσο σημαντικό είναι να ακολουθεί κανείς το δικό του μονοπάτι και να είναι ανένδοτος σε αυτό ό,τι και αν συμβεί. Ξεκινάμε την περιοδεία μας στις ΗΠΑ στις 20 Μαΐου και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα φέρουμε αυτό το συγκρότημα στην Αμερική για πρώτη φορά. Μην το χάσετε αυτό!»

Παράλληλα με το νέο τραγούδι, οι THE HALO EFFECT κυκλοφόρησαν επίσης ένα επίσημο ντοκιμαντέρ της μπάντας στο κανάλι τους στο YouTube. Η ταινία διάρκειας 30 λεπτών ήταν προηγουμένως διαθέσιμη μόνο ως μέρος της αρχικής έκδοσης των φυσικών μορφών του «Days Of The Lost», και περιλαμβάνει συνεντεύξεις σε βάθος με τα μέλη, που επιμένουν στο ταπεινό τους ξεκίνημα και συζητούν για το πώς δημιουργήθηκε τελικά η μπάντα.

Οι THE HALO EFFECT θα ξεκινήσουν την πρώτη τους headline περιοδεία στις ΗΠΑ στις 20 Μαΐου, στο Hartford Connecticut.

USA Headline Tour

20.05. Hartford, CT – The Webster, USA
21.05. Brookly, NY – Monarch, USA
22.05. Philadelphia, PA – Brookly Bowl, USA
23.05. Worcester, MA – The Palladium Upstairs, USA
25.05. Montreal, QC – Fairmount Theatre, CA
26.05. Toronto, ON – Horseshoe, CA
27.05. Detroit, MI – Crofoot, USA
28.05. Milwaukee, WI – Milwaukee Metal Fest, USA
Special Guest: Unearth and High Command

Festivals

05.06.2023 – Gothenburg 400th anniversary festival, SE
18.06.2023 – Graspop, Dessel, BE
25.06.2023 – Full Force, GER
20.07.2023 – John Smith Festival, Laukaa, FI
07.09.2023 – Progpower USA XXII, Atlanta, USA

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο visualizer για το «Path Of Fierce Resistance» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση