Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε 1 ενιαίο εισιτήριο για τις μέρες των NIGHTFALL και SEPTIC FLESH στο Rethymno Rocks Festival!! (2+3/9/2022)

You are currently viewing Διαγωνισμός THE GALLERY: Κερδίστε 1 ενιαίο εισιτήριο για τις μέρες των NIGHTFALL και SEPTIC FLESH στο Rethymno Rocks Festival!! (2+3/9/2022)

Το ηλεκτρονικό περιοδικό του THEGALLERY.GR κληρώνει ένα ΕΝΙΑΙΟ εισιτήριο για ΕΝΑΝ τυχερό, ώστε να παρευρεθεί στις μέρες των NIGHTFALL και SEPTIC FLESH στο Rethymno Rocks Festival! Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο λόφο της Φορτέτζας στο πανέμορφο Ρέθυμνο της Κρήτης, στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2022! Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή 2/9 οι μπάντες που θα λάβουν μέρος είναι οι Nightfall, Fire & Steel, 10000 Watt και Phoenix Flight, ενώ το Σάββατο 3/9 αντίστοιχα θα εμφανιστούν οι SepticFlesh, Silent Winter και Obzerv!

Για να μπείτε στην κλήρωση θα πρέπει να κάνετε ΤΡΙΑ πράγματα:

Α) «Like» στην σελίδα του Rethymno Rocks, δηλαδή εδώ: https://www.facebook.com/SKIESRETHYMNO
Β) SHARE τον διαγωνισμό στο προσωπικό σας προφίλ στο FACEBOOK. Η κοινοποίηση θα πρέπει να γίνει μέσα από την σελίδα του THEGALLERY.GR στο Facebook, δηλαδή μέσα απο εδώ εδώ: https://www.facebook.com/TheGalleryWebMagazine
Γ) Σχόλιο κάτω απο την δημοσίευση του διαγωνισμού στην σελίδα του THEGALLERY.GR στο Facebook, λέγοντάς μας το αγαπημένο σας τραγούδι απο NIGHTFALL ή SEPTIC FLESH!

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την 1η Σεπτεμβρίου και ο τυχερός θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook!

Όσοι δεν πιστεύετε στην τύχη σας, μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας πατώντας ΕΔΩ!

Hail the Hordes of the south!

Αφήστε μια απάντηση