Διαγωνισμός ELYSION στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για την συναυλία των ELYSION αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023!!

You are currently viewing Διαγωνισμός ELYSION στο THEGALLERY.GR! Κερδίστε ΔΥΟ προσκλήσεις για την συναυλία των ELYSION αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023!!

Με αφορμή την συναυλία των ELYSION αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2023 στο Gagarin 205 club της Αθήνας, το WWW.THEGALLERY.GRσε συνεργασία με το συγκρότημα διοργανώνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ προσκλήσεις για το εν λόγω live σε ΔΥΟ τυχερούς νικητές! Μαζί με τους ELYSION θα εμφανιστούν οι NIGHTRAGE και BEYOND PERCEPTION!

Για να μπείτε στην κλήρωση του διαγωνισμού μας θα πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα:

A) LIKE και SHARE στο προσωπικό σας προφίλ στο Facebook το post του διαγωνισμού ΕΔΩ μέσα απο την σελίδα του The Gallery: Metal Web Magazine στο Facebook.
B) LIKE στην σελίδα των ELYSION στο Facebook!
Γ) Mention-tag στον τομέα σχολιών του σχετικού post του διαγωνισμού μας στο Facebook ΕΔΩ, τον φίλο/η που θα του προτείνετε να έρθει μαζί σας στην συναυλία.

Με αφορμή την συναυλία των ELYSION αυτή την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Gagarin 205 club της Αθήνας, το  WWW.THEGALLERY.GRσε συνεργασία με το συγκρότημα διοργανώνει ένα διαγωνισμό με έπαθλο ΔΥΟ προσκλήσεις για το εν λόγω live σε ΔΥΟ τυχερούς νικητές! Μαζί με τους ELYSION θα εμφανιστούν οι NIGHTRAGE και BEYOND PERCEPTION!


Ακολουθεί το δελτίο τύπου της συναυλίας:

Οι Elysion στις 26 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσουν την πολυαναμενόμενη και μεγαλύτερη live εμφάνιση τους μέχρι τώρα! Έχοντας κυκλοφορήσει το τρίτο τους άλμπουμ “Bring Out Your Dead” τον περασμένο Μάρτιο, το οποίο εξέλαβε αποθεωτικές κριτικές και βλέποντας την παγκόσμια αποδοχή τους μέσα στα χρόνια να εκτοξεύει τα νούμερα των ακροατών τους στο Spotify σε πρωτοφανή για κάθε ελληνικό δεδομένο νούμερο, ανυπομονούν να μοιραστούν μαζί σας ένα show αφιερωμένο σε όλη τους τη δισκογραφία που δε θα αφήσει κανέναν ανικανοποίητο! Αναμφισβήτητα έχουν αποδείξει από το πρώτο άλμπουμ τους ότι έχουν καταλύσει κάθε όριο και στερεότυπο του female fronted metal και η μουσική τους αφορά κάθε σύγχρονο all around rock ακροατή του κόσμου!

Μαζί τους super special guests οι Nightrage! Οι συστάσεις είναι περιττές..!! Φημίζονται για τον εσωτερικό θυμό με τον οποίο διηγούνται τις ιστορίες τους ,αλλά ταυτόχρονα για τη σαγήνη των μελωδιών τους. Οι ήχοι  που σε καθηλώνουν και κολλάνε στο μυαλό σου, καθώς και τα εμπορικότατα ρεφραίν τους που τα καθιστούν από τα πιο ‘κολλητικά‘ που εχει να επιδείξει το metal τις τελευταίες δεκαετίες, σε καμία περίπτωση δε στερούν κάτι από την ωμότητα και ευθύτητα που τους χαρακτηρίζει. Οι Nightrage θα είναι εκεί επισφραγίζοντας ότι τίποτα δε θα μείνει όρθιο εκείνη τη μέρα!

Σίγουρα δε θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μοναδικοί άρχοντες του groove, Beyond Perception, ένα τετραμελές συγκρότημα από την Αθήνα και μετρά ήδη 20 χρόνια από την ίδρυσή τους, μέσα στα οποία έχουν κυκλοφορήσει τέσσερα albums και ένα EP το οποίο είναι και η πιο πρόσφατη κυκλοφορία τους. Ιδιαίτερα δραστήριοι, έχουν περιοδεύσει σε Ελλάδα και εξωτερικό, συμμετέχοντας σε πολλά φεστιβάλ και έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μεγάλα ονόματα. Δε θα ξεφύγει κανείς από την ενέργεια που βγάζουν επί σκηνής!

Ακούστε το τραγούδι του συγκροτήματος με τίτλο «Blink Of An Eye», στο βίντεο παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση