Οι THE ARCANE ORDER κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Distortions From Cosmogony» & βίντεο για το «A Blinding Trust In Chosen Kings».

You are currently viewing Οι THE ARCANE ORDER κυκλοφορούν το νέο τους άλμπουμ «Distortions From Cosmogony» & βίντεο για το «A Blinding Trust In Chosen Kings».

Το Δανέζικο Extreme Metal κουιντέτο THE ARCANE ORDER, κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο νέο του άλμπουμ «Distortions From Cosmogony», χθες (9 Ιουνίου) μέσω της Black Lion Records. Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο στίχων για το τραγούδι «A Blinding Trust In Chosen Kings».

Ο κιθαρίστας και συνθέτης Flemming C. Lund σχολιάζει σχετικά με το άλμπουμ: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που τελικά είμαστε σε θέση να κυκλοφορήσουμε το επόμενο άλμπουμ μας ως συνέχεια των προσπαθειών των ORDER μέσα από τις σκιές. Νιώθουμε ανακούφιση και τιμή που παρατηρούμε ότι το ακραίο και πολυεπίπεδο Metal στυλ μας έχει βρει το δρόμο του στις καρδιές και τα αυτιά πολλών ενεργών ακροατών. Ακροατές που παίρνουν το χρόνο που χρειάζεται αυτό το άλμπουμ για να το αφήσουν να απορροφηθεί. Σας ευχαριστούμε τόσο τους παλιούς όσο και τους νέους οπαδούς που του έδωσαν χρόνο και χώρο να αναπτυχθεί – αφήστε τη βασιλεία του Τάγματος να αντηχήσει.»

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Ars Moriendee (Pedro Felipe)

Ο Flemming C. Lund δηλώνει για το τραγούδι: «Αυτό το τραγούδι περιέχει περισσότερα από τα παραδοσιακά riffs των THE ARCANE ORDER που ξεκινήσαμε από το άλμπουμ ‘In The Wake of Collisions’ με επικά ρεφρέν και κάποια περάσματα σαν του Devin για να δημιουργήσουμε πολλές παραλλαγές στο τραγούδι. Είναι ένα τραγούδι που έχει ‘λίγο απ’ όλα’ και ήταν από τα πρώτα τραγούδια που γράφτηκαν για το νέο άλμπουμ.»

Ο τραγουδιστής Kim Song Sternkorpf προσθέτει: «Οι στίχοι είναι ένας συλλογισμός πάνω στη μέθη της εξουσίας και πώς αυτή μπορεί να διαφθείρει τον άνθρωπο τόσο ώστε να κάνει τα πάντα για να την κρατήσει με κάθε μέσο. Εμπιστευόμαστε την εξουσία και τη διακυβέρνηση που ασκείται από άλλους άνδρες και γυναίκες. Οι πράξεις και οι αποφάσεις των ανθρώπων με εξουσία έγραφαν πάντα την ιστορία και το φως υπό το οποίο οι βασιλιάδες και οι βασίλισσες του παρελθόντος θα γίνουν αντιληπτοί είτε ως ραδιούργοι τύραννοι είτε ως απλοί βασιλιάδες. Πείτε μας το ψέμα που θέλουμε να ακούσουμε. Γιατί σε όλους αρέσει ένα καλό παραμύθι. Ίσως ένας καλός ηγέτης μπορεί να σώσει την κατάσταση, ώστε να μην χρειαστεί να αναλάβουμε εμείς την ευθύνη. Είναι πάντα πιο εύκολο να φτιάχνεις θεούς παρά να είσαι ένας.»

Με το νέο τους έμπειρο line-up, το οποίο περιλαμβάνει μέλη γνωστών συγκροτημάτων όπως οι SOILWORK, MØL και HATESPHERE, οι THE ARCANE ORDER δημιούργησαν ένα επικό Metal άλμπουμ με το μοναδικό τους στυλ, συνδυάζοντας το ακραίο, το μεγαλειώδες, το τεχνικό και το μελωδικό, ενώ αφηγούνται την ιστορία της αιώνιας υπαρξιακής σύγκρουσης της ανθρωπότητας ανάμεσα στην αυτονομία και την υποταγή.

Όπως και τα τρία προηγούμενα, το νέο άλμπουμ των THE ARCANE ORDER ηχογραφήθηκε από τον Jacob Hansen (ABORTED, ARCH ENEMY, VOLBEAT, KATATONIA κ.α.) και επιπλέον ο Jacob Bredahl (LIFESICK, EYES, LIVLØS κ.α.) έχει ηχογραφήσει τα φωνητικά, ενώ οι κιθάρες ηχογραφήθηκαν στο home studio του Flemming C. Lund.

Λίστα ταργουδιών:

  1. Intro (instrumental)
  2. Cry of Olympus
  3. Starvations for Elysium
  4. A Blinding Trust in Chosen Kings
  5. Favors for Significance
  6. Empedocles’ Dream (instrumental)
  7. The First Deceiver
  8. Ideals of Wretched Kingdoms
  9. Children of Erebos
  10. Wings of Duality

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο στίχων για το «A Blinding Trust In Chosen Kings» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση