Οι TEMTRIS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Khaos Divine» τον Μάρτιο.

You are currently viewing Οι TEMTRIS θα κυκλοφορήσουν το νέο τους άλμπουμ «Khaos Divine» τον Μάρτιο.

Οι Αυστραλοί TEMTRIS είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το 7ο στούντιο άλμπουμ τους, «Khaos Divine» στις 17 Μαρτίου 2023 μέσω της Wormholedeath records, συμπεριλαμβανομένης μιας ακόμα ειδικής Ιαπωνικής εκτύπωσης μέσω της Wormholedeath Japan!

Το «Khaos Divine» είναι ένα εκπληκτικό, Modern Metal concept άλμπουμ, το οποίο βυθίζει τον ακροατή στην ιστορία μιας σκοτεινής και ταραγμένης δυστοπικής πόλης, όπου μια νέα τάξη πραγμάτων έχει καταλάβει τον πληθυσμό της με την προσφορά της ευκαιρίας να ζήσει μια σχεδόν αιώνια ζωή, αλλά με το κόστος της ελευθερίας.

Το άλμπουμ είναι γεμάτο από φορτισμένα συναισθηματικά τραγούδια, με πιασάρικα κιθαριστικά riffs, αξέχαστες μελωδίες και ρεφρέν που χαρακτηρίζονται από τις χαρακτηριστικές δίδυμες κιθαριστικές αρμονίες που καθορίζουν τον χαρακτηριστικό ήχο του συγκροτήματος. Οδηγούμενοι από ένα ισχυρό και ενεργητικό rhythm section και απογειωτικά Power Metal φωνητικά, οι TEMTRIS σας οδηγούν σε αυτό το μουσικό ταξίδι της σωτηρίας, της προδοσίας και της απώλειας κάθε ελπίδας.

Οι TEMTRIS σας παρουσιάζουν τον ισχυρό γυναικείο χαρακτήρα της ιστορίας «Ember» στο εξώφυλλο του άλμπουμ τους, δίνοντάς σας μια γεύση για το τι πρόκειται να ακολουθήσει σε αυτή τη δυνατή σύγχρονη ιστορία.

Το 2023 η μπάντα θα περιοδεύσει στην Αυστραλία αλλά και διεθνώς… μείνετε συντονισμένοι για τις ημερομηνίες της περιοδείας.

Αφήστε μια απάντηση