Οι SYLOSIS δημοσιεύουν βίντεο για το νέο τους single «Deadwood».

You are currently viewing Οι SYLOSIS δημοσιεύουν βίντεο για το νέο τους single «Deadwood».

Οι Βρετανοί πρωτοπόροι του Modern Metal SYLOSIS, αποκάλυψαν ένα επίσημο μουσικό βίντεο για το νέο τους single «Deadwood», που κυκλοφορεί μέσω της Nuclear Blast Records.

Ο ιθύνων νους των SYLOSIS, Josh Middleton, σχολιάζει: «Ποτέ δεν πιέσαμε τόσο πολύ για να δημιουργήσουμε κάτι τόσο ξεχωριστό όσο αυτή η νέα μουσική! Το ‘Deadwood’ είναι η πρώτη γεύση από αυτό που πρόκειται να είναι μια πολύ γεμάτη χρονιά με νέα μουσική των SYLOSIS… περισσότερα νέα σύντομα.

Στόχος μας είναι να γράφουμε το καλύτερο Modern Metal και είναι πολύ συναρπαστικό να βλέπουμε μια νέα σκηνή οπαδών του Metal και συγκροτημάτων να αναδύεται για να συνεχίσουμε όλοι μας να εξελισσόμαστε και να μεγαλώνουμε!»

Στις 21 Μαρτίου οι SYLOSIS θα ανοίξουν για τους LAMB OF GOD και τους KREATOR στην OVO Arena Wembley στο Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο τελευταίος δίσκος της μπάντας «Cycle Of Suffering», κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2020 μέσω της Nuclear Blast Records, μετά από ένα διάλειμμα τριών ετών και παρουσίασε την μπάντα στην πιο ευέλικτη και συναρπαστική της μορφή. Το άλμπουμ επικροτήθηκε από οπαδούς και κριτικούς και είδε τη μπάντα να γίνεται headliner σε μια sold-out συναυλία στο Islington Assembly Hall του Λονδίνου πριν από την παύση των ζωντανών εμφανίσεων.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο μουσικό βίντεο για το «Deadwood» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση