Οι Γαλλο-ελβετοί Symphonic Power Metallers HARTLIGHT υπέγραψαν με την Wormholedeath.

You are currently viewing Οι Γαλλο-ελβετοί Symphonic Power Metallers HARTLIGHT υπέγραψαν με την Wormholedeath.

Οι Γαλλοελβετοί HARTLIGHT υπέγραψαν με την Wormholedeath για το EP τους με τίτλο «From Midland and Beyond» που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Οι HARTLIGHT γεννήθηκαν στο μυαλό των Noemie Allet και Adrien Djouadou. Γνωρίστηκαν χάρη στη μουσική και ερωτεύτηκανο ένας τον άλλον. Μοιράζονται και οι δύο το πάθος για τη μουσική, τα anime, τα mangas, τα video games και τα παιχνίδια γενικότερα.

Η Noémie ήθελε να γράφει και να συνθέτει τραγούδια και ο Adrien πρότεινε να κάνει τις ενορχηστρώσεις και τα όργανα. Μαζί ηχογράφησαν τα τραγούδια «Victorious Heart» και «Hartlight» ενώ ακόμα αναζητούσαν το στυλ τους. Αφού διάβασαν μαζί το Berserk, η Noémie είχε την ιδέα να δημιουργήσει ένα πλήρες EP για αυτή την απίστευτη ιστορία. Αυτό το πλαίσιο έκανε το ντουέτο να περάσει σε ένα πιο Power Metal στυλ με συμφωνικά στοιχεία για να μεταφράσει την επικότητα και τα συναισθήματα της ιστορίας. Το EP θα ονομαζόταν «From Midland and Beyond» και αρχικά ανέβηκε στη σελίδα τους στο bandcamp.

Μετά από λίγο καιρό, η εταιρεία WormWholeDeath το εντόπισε στο διαδίκτυο και υπέγραψε ένα πρώτο συμβόλαιο με την μπάντα. Τώρα, οι HHARTLIGHT γράφουν ένα άλμπουμ για τις αγαπημένες τους ιστορίες γιατί θέλουν να θυμηθούν και να μοιραστούν ιστορίες και έργα που αγαπούν. Η μπάντα θέλει να κάνει τους ανθρώπους να ονειρεύονται και να τους μεταφέρει σε εκείνα τα ταξίδια που τους έδωσαν κουράγιο και υποστήριξη.

Σχεδιάζουν να παίξουν ζωντανά στο εγγύς μέλλον. Θα μαζέψουν μέλη για να συμπληρώσουν την ομάδα και να παίξουν τα τραγούδια τους επί σκηνής αφού το πρώτο άλμπουμ θα είναι πλήρως γραμμένο.

Λίστα κομματιών:

1. The Merrow’s Chant
2. Be Blessed
3. The Eclipse
4. Into the Realm of the Elves

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το “Hartlight” (18 Οκτωβρίου 2021) παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση