Οι SWANSONG κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Awakening».

You are currently viewing Οι SWANSONG κυκλοφορούν το ντεμπούτο άλμπουμ τους «Awakening».

Την 1η Δεκεμβρίου, οι Φινλανδοί Μelodic Death Metallers SWANSONG, κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο άλμπουμ τους, «Awakening», μέσω της Noble Demon. Το άλμπουμ αυτό, που έχει ήδη συγκεντρώσει την αναγνώριση των κριτικών, συνδυάζει άψογα τα καλύτερα Μetal στοιχεία των 80’s και 90’s με ευέλικτα ακραία φωνητικά, δημιουργώντας έναν μοναδικό και σαγηνευτικό ήχο.

Για να γιορτάσει την κυκλοφορία, η μπάντα έδωσε στη δημοσιότητα ένα καθηλωτικό μουσικό βίντεο για το κομμάτι, «Become». Το «Awakening» είναι διαθέσιμο σε έγχρωμο marbled βινύλιο, CD digipak ή ψηφιακή έκδοση.

Το εξώφυλλο είναι δημιουργία του Timo Kokko

Συνδυάζοντας το όμορφο με το άγριο από το 2020, οι SWANSONG ποτέ δεν δίστασαν να σπάσουν τα όρια. Αντλώντας έμπνευση από τους DARK TRANQUILLITY, το Melodeath των 90s, το Death και το Black Metal, καθώς και τον σύγχρονο ήχο των SHADOW OF INTENT, τα φωνητικά της μπάντας είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται. Η σύνθεση του άλμπουμ είναι έντονα επηρεασμένη από εμβληματικά συγκροτήματα όπως οι IRON MAIDEN, οι CHILDREN OF BODOM και το νεοκλασικό Metal των 80s. Αυτά τα συστατικά, σε συνδυασμό με τα καταιγιστικά riffs, θα σας μεταφέρουν πίσω στα vibes της χρυσής εποχής του Metal, ενώ το τετραμελές φινλανδικό συγκρότημα προσθέτει τη δική του νέα πινελιά σε αυτά τα στοιχεία με χαμηλά γυναικεία Death growls και υψηλές κραυγές.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Burning Flames
 2. Become
 3. Furiosa
 4. Shot in the Heart
 5. Frost of Winter
 6. Maiden of Death
 7. One with the Waves
 8. Awakening
 9. Blood Widow
 10. Fight or Die
 11. Fury of the Witch

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο στίχων για το «Become» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση