Οι SOEN αποκαλύπτουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Memorial».

You are currently viewing Οι SOEN αποκαλύπτουν βίντεο για το ομώνυμο τραγούδι του επερχόμενου άλμπουμ τους «Memorial».

Οι SOEN έδωσαν στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο για το ομώνυμο κομμάτι του επερχόμενου άλμπουμ τους, «Memorial», το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Σεπτεμβρίου μέσω της Silver Lining Music. Η παραγωγή και η σκηνοθεσία του βίντεο κλιπ έγινε από τα Videns Studios.

Μία συνάντηση μελωδικού μεγαλείου με δυνατές, heavy κιθάρες και ορμητικούς ρυθμούς, το νέο single, «Memoriam», έχει ένα τεράστιο groove, που υπογραμμίζει το πάντα σημαντικό θέμα του πολέμου και αναδεικνύει τα φωνητικά του Joel Ekelöf.

«Είναι ένα τραγούδι που μας θυμίζει τα θύματα των παιχνιδιών εξουσίας που παίζουν οι αυτοαποκαλούμενοι ηγέτες», σχολιάζει ο ιδρυτής και ντράμερ του γκρουπ, Martin Lopez.

«Μιλά για την μετατραυματική αγχώδη διαταραχή», εξηγεί ο τραγουδιστής και συνιδρυτής Joel Ekelöf, «και το αποτέλεσμα που έχει ο πόλεμος πάνω σε ανθρώπους όπως εσύ κι εγώ, που τους στέλνουν να σκοτώσουν και να σκοτωθούν και πρέπει να πληρώσουν το τίμημα για την υπόλοιπη ζωή τους.»

Οι SOEN ποτέ δεν πήραν το μονοπάτι της αυτοσυγκράτησης και αντιμετωπίζουν τα δεινά της σύγχρονης κοινωνίας μ’ ένα δηλητήριο που προδίδει τον πόνο, το θυμό και την απογοήτευσή τους. Κάθε κιθάρα έχει κοφτερή άκρη, κάθε μελωδία μία πλουσιότερη καρδιά, κάθε στίχος μία ψυχή που κάνει βροντερή διακήρυξη. Την ίδια στιγμή, η μοναδική μίξη προόδου, επιθετικότητας και ομορφιάςτων SOEN, τους παρουσιάζει πιο ώριμους από ποτέ.

Οι SOEN προετοιμάζονται για αυτή τη στιγμή εδώ και τώρα είναι εδώ με το «Memorial», το οποίο είναι ένα εμπνευσμένο άλμπουμ σύγχρονου Hard Rock.

Μετά από ένα απίστευτο σετ στο φετινό Download festival, οι SOEN, που συμπληρώνονται από τους Lars Enok Åhlund (πλήκτρα και κιθάρα), Oleksii «Zlatoyar» Kobel (μπάσο) και Cody Ford (lead κιθάρα), πρόσθεσαν μια επιπλέον ημερομηνία στην επερχόμενη ευρωπαϊκή περιοδεία τους «Memorial», η οποία θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για τη μοναδική ημερομηνία τους στο Ηνωμένο Βασίλειο που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής, στο εμβληματικό O2 Shepherd’s Bush Empire του Λονδίνου, την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου.

Λίστα τραγουδιών:

  1. Sincere
  2. Unbreakable
  3. Violence
  4. Fortress
  5. Hollowed
  6. Memorial
  7. Incendiary
  8. Tragedian
  9. Icon
  10. Vitals

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Memorial» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση