Οι SLIPKNOT αφαίρεσαν την ανακοίνωση αποχώρησης του Jay Weinberg από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

You are currently viewing Οι SLIPKNOT αφαίρεσαν την ανακοίνωση αποχώρησης του Jay Weinberg από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η ανάρτηση των SLIPKNOT στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανακοίνωνε την αποχώρηση του Jay Weinberg έχει αφαιρεθεί από όλες τις επίσημες πλατφόρμες του συγκροτήματος. Ωστόσο, η ανακοίνωση μπορεί ακόμα να βρεθεί στην ιστοσελίδα των SLIPKNOT.

Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, η μπάντα εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Jay Weinberg για την αφοσίωση και το πάθος του τα τελευταία δέκα χρόνια. Κανείς δεν μπορεί ποτέ να αντικαταστήσει τον αρχικό ήχο, το στυλ ή την ενέργεια του Joey Jordison, αλλά ο Jay τίμησε τα μέρη του Joey και συνέβαλε στα τρία τελευταία άλμπουμ και εμείς, η μπάντα και οι οπαδοί το εκτιμούμε. Αλλά όπως πάντα, οι SLIPKNOT έχουν την πρόθεση να εξελίσσονται. Η μπάντα αποφάσισε να πάρει μια δημιουργική απόφαση και να χωρίσει τους δρόμους της με τον Jay. Ευχόμαστε στον Jay τα καλύτερα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το τι επιφυλάσσει το μέλλον.»

Κατά συνέπεια αυτό σημαίνει ότι η τελευταία συναυλία του Weinberg με το συγκρότημα έγινε την περασμένη Παρασκευή στο φεστιβάλ Hell & Heaven στο Μεξικό. Η ανακοίνωση αυτή ολοκληρώνει μια περίπου 10ετή θητεία στο συγκρότημα, αφού ο Weinberg επιλέχθηκε ως αντικαταστάτης του Joey Jordison.

Ο 33χρονος σήμερα Jay, ανακάλυψε τους SLIPKNOT όταν ήταν έφηβος, μέσω του πατέρα του Max, ο οποίος παίζει ντραμς για την E Street Band του Bruce Springsteen και ήταν ο αρχηγός της μπάντας στην εκπομπή του Conan O’Brien. Καθηλώθηκε αμέσως και ήταν μεγάλος οπαδός των SLIPKNOT μέχρι και τη στιγμή που τον κάλεσαν στο Λος Άντζελες για να δοκιμαστεί ως αντικαταστάτης του Joey Jordison το 2013.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά φέτος που ένα μέλος απομακρύνεται από την ομάδα. Τον Ιούνιο, ο επί χρόνια keyboardist Craig Jones απομακρύνθηκε από το συγκρότημα λίγες ώρες πριν ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία το περασμένο καλοκαίρι. Σε εκείνη την περίπτωση, ο Jones ήταν μέλος από το 1996.

Αφήστε μια απάντηση