Οι SLIPKNOT έλυσαν την συνεργασία τους με τον keyboardist Craig Jones μετά από 27 χρόνια!

You are currently viewing Οι SLIPKNOT έλυσαν την συνεργασία τους με τον keyboardist Craig Jones μετά από 27 χρόνια!

Οι SLIPKNOT ανακοίνωσαν με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι έλυσαν την συνεργασία τους με τον keyboardist Craig Jones. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Προς τους οπαδούς μας, οι SLIPKNOT ανακοινώνουν ότι λύνουν τη συνεργασία τους με τον Craig Jones. Ευχόμαστε στον Jones ό,τι καλύτερο για το μέλλον.»

Ο Jones ήταν γνωστός ως 133 στους SLIPKNOT και φορούσε μια μαύρη μάσκα με καρφιά. Μπήκε στο συγκρότημα το 1996, μετά την ηχογράφηση του ντέμο τους «Mate. Feed. Kill. Repeat.». Αρχικά μπήκε για να αντικαταστήσει τον Donnie Steele, έναν από τους δύο αρχικούς κιθαρίστες, αν και γρήγορα πέρασε στο ρόλο του sampling και των πλήκτρων. Μετά την αποχώρηση του ντράμερ Joey Jordison το 2013, ο Jones ήταν το δεύτερο μακροβιότερο μέλος του συγκροτήματος.

Οι SLIPKNOT ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία χθες (7 Ιουνίου) από την Αυστρία, χωρίς τον περκασιονίστα Shawn «Clown» Crahan, ο οποίος αποκάλυψε ότι θα χάσει μερικές συναυλίες, καθώς φροντίζει τη γυναίκα του.

Ο Clown χρησιμοποίησε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μοιραστεί το ακόλουθο μήνυμα: «Γεια σε όλους τους οπαδούς μας, είμαι ο Clown. Θα ήθελα να αφιερώσω λίγο χρόνο για να πω σε όλους ότι είμαι πίσω στο σπίτι και υποστηρίζω τη γυναίκα μου σε κάποια θέματα υγείας και θα επιστρέψω στις συναυλίες το συντομότερο δυνατό. Το έχουμε ξαναπεράσει αυτό και όπως πάντα, εκτιμούμε την αγάπη και την υποστήριξη. Θα σας δω όλους πολύ σύντομα. Σας ευχαριστώ.»

Οι ευρωπαϊκές ημερομηνίες των SLIPKNOT:

Ιούνιος
7 – Nickelsdorf, Australia – NovaRock
8 – Hradec Kralove, Czech Republic – Rock For People
10 – Interlaken, Switzerland – Greenfield
11 – Donnington, UK – Download
13 – Amsterdam, Netherlands – Ziggo Dome
14 – Esch Sur Alzette, Luxembourg – Rockhall
16 – Copenhagen, Denmark – Copenhell
17 – Dessel, Belgium – Graspop
18 – Clisson, France – Hellfest Open Air
20 – Hamburg, Germany – Barclays Arena
21 – Berlin, Germany – Mercedes Benz Arena
23 – Hockenheim, Germany – Download
24 – Munich, Germany – Königsplatz
25 – Bologna, Italy – Knotfest
27 – Nîmes, France – Arena of Nîmes
29 – Lisbon, Portugal – Evil Live
30 – Viveird, Spain – Resurrection Fest

Αφήστε μια απάντηση