Οι SIGNS OF THE SWARM δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Malady».

You are currently viewing Οι SIGNS OF THE SWARM δίνουν στη δημοσιότητα βίντεο για το νέο τους single «Malady».

To Deathcore σχήμα SIGNS OF THE SWARM, έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο βίντεο για το νέο του single «Malady», σε σκηνοθεσία του Joey Durango. Το κομμάτι προέρχεται από το επερχόμενο άλμπουμ της μπάντας «Amongst The Low & Empty», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιουλίου μέσω της Century Media Records.

Ο τραγουδιστής David Simonich σχολιάζει: «Αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει προηγούμενες μάχες που έχω αντιμετωπίσει με την κατάθλιψή μου. Μια στιγμή στη ζωή μου μου θύμισε τι είχα περάσει, και αυτό έγινε το καύσιμο για το ‘Malady’. Το τραγούδι με ώθησε να γίνω ευάλωτος στο στούντιο, εκφράζοντας τις σκέψεις και τα συναισθήματά μου στον παραγωγό μου για να ζωγραφίσω την εικόνα που ήθελα.»

Ο ντράμερ Bobby Crow προσθέτει: «Ήθελα να δημιουργήσω ένα σκοτεινό και αρχέγονο τραγούδι που να ταιριάζει με το θέμα του Dave, έτσι ώστε η μουσική και οι στίχοι να απογειώνουν το ένα το άλλο. Βλέποντας ότι το ‘Malady’ είναι μια άλλη λέξη για την ασθένεια, ήθελα το τραγούδι να είναι αρκετά πιασάρικο ώστε να μολύνει αλλά ταυτόχρονα να επιδεινώνεται όπως κάνει η ασθένεια στο σώμα σου με την πάροδο του χρόνου. Το τραγούδι φτάνει σε μια οδυνηρή κορύφωση, αυξάνοντας την ένταση καθώς εξελίσσεται σε μια θορυβώδη κακοφωνία. Δεν προλαβαίνεις καν να το χωνέψεις και μετά τελειώνει.»

Μετά την κυκλοφορία του άλμπουμ, η μπάντα θα παίξει αρκετές ειδικές συναυλίες στις ΗΠΑ, και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί στο εξωτερικό για το καλοκαίρι- οι Ευρωπαίοι οπαδοί μπορούν να τους δουν σε μερικά από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ, εκτός από τα co-headlining off-dates με τους HUMANITY’S LAST BREATH και άλλους. Για να ολοκληρώσουν τη σεζόν, οι SIGNS OF THE SWARM θα ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για ένα headliner με τους TO THE GRAVE και τους HARBINGER.

Λίστα τραγουδιών:

 1. Amongst the Low & Empty
 2. Tower of Torsos
 3. Pray for Death
 4. Borrowed Time
 5. Between Fire & Stone
 6. Shackles Like Talons
 7. Dreamkiller
 8. The Witch Beckons
 9. Echelon
 10. Faces Without Names
 11. Malady

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Malady» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση