Οι SIGNS OF THE SWARM παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Amongst The Low & Empty».

You are currently viewing Οι SIGNS OF THE SWARM παρουσιάζουν βίντεο για το νέο τους single «Amongst The Low & Empty».

Το Deathcore σχήμα SIGNS OF THE SWARM, έδωσε στη δημοσιότητα ένα απίστευτα βαρύ νέο αυτόνομο single με τίτλο «Amongst The Low & Empty» μέσω της Century Media Records. Το νέο single συνοδεύεται από ένα επίσημο βίντεο σε σκηνοθεσία του Joey Durango.

Οι SIGNS OF THE SWARM σχoλιάζουν: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που κυκλοφορούμε το ‘Amongst the Low & Empty’. Αυτό το τραγούδι αντιπροσωπεύει ένα θέμα που χτίζαμε εδώ και μερικά χρόνια και καταφέραμε επιτέλους να το ζωντανέψουμε με τη βοήθεια του Josh Schroeder, με επιπλέον παραγωγή από τον Joshua Travis. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι που σε συγκινεί από την αρχή μέχρι το τέλος, χωρίς αηδίες, απλά βαρύ.

Ξέραμε ότι το πετύχαμε αυτό όταν ο διευθυντής μας γέλασε δυνατά σε ένα σημείο του breakdown όταν το άκουσε για πρώτη φορά. Ελπίζουμε να κάνετε headbang ή/και να γελάσετε μαζί μας.»

Σε συμπαραγωγή και μίξη του Josh Schroeder (LORNA SHORE, KING 810, TALLAH), το «Amongst Τhe Low & Empty» είναι η πρώτη γεύση από το τι πρόκειται να έρθει από το θηριώδες Deathcore κουαρτέτο το 2023. Οι SIGNS OF THE SWARM ενώθηκαν με τους WHITECHAPEL, ARCHSPIRE και ENTHEOS για μια εκτεταμένη περιοδεία στις ΗΠΑ. Η περιοδεία ξεκίνησε στις 14 Απριλίου στην Ατλάντα (Καλιφόρνια) και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαΐου στο Νάσβιλ (Τενεσί).

Οι SIGNS OF THE SWARM δεν είναι μια οποιαδήποτε μπάντα, είναι ένας φάρος μιας γενιάς που εκπέμπει τους ήχους που τους περιβάλλουν, διατηρώντας την ιστορία αναδιαμορφώνοντάς την. Με riffs περισσότερο τιμωρητικά παρά στοχαστικά, και ένα rhythm section που τα πλαισιώνει με δημιουργικά κακοφωνικούς τρόπους, έχουν περάσει 9 χρόνια τελειοποιώντας την τέχνη τους – και έχουν επεκτείνει σταθερά και την παγκόσμια εμβέλειά τους. Έχοντας ήδη περιοδεύσει με ονόματα όπως οι FIT FOR AN AUTOPSY, BORN OF OSIRIS, SHADOW OF INTENT, ABORTED, LORNA SHORE, BRAND OF SACRIFICE και πολλά άλλα, ξεχάστε τα σημάδια- το σμήνος είναι ήδη εδώ. Και μεγαλώνει και γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο δυνατό.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Amongst Τhe Low & Empty» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση