Οι SHYLMAGOGHNAR μοιράζονται βίντεο για το νέο τους single «Infinion».

You are currently viewing Οι SHYLMAGOGHNAR μοιράζονται βίντεο για το νέο τους single «Infinion».

Αυτή την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου, οι SHYLMAGOGHNAR θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του τρίτου τους στούντιο άλμπουμ, «Convergence», μέσω της Napalm Records. Αφότου το μονομελές, Atmospheric Black Metal σχήμα ενθουσίασε τους ακροατές με τα singles «Follow The River» και «The Sea» που κυκλοφόρησαν νωρίτερα, ο πολυοργανίστας και ιδρυτικό μέλος της μπάντας Nimblkorg έδωσε στη δημοσιότητα ένα μουσικό βίντεο για το «Infinion».

Ο Nimblkorg σχολιάζει: «Για όσους καταφέρουν να περάσουν το πέπλο περιμένει το ‘Infinion’. Το σταυροδρόμι όλων όσων υπάρχουν και όλων όσων δεν θα υπάρξουν ποτέ. Κουρασμένε ταξιδιώτη, καλώς ήρθες πίσω.

Μόνο τρεις ημέρες ακόμα μέχρι την πλήρη κυκλοφορία του ‘Convergence’! Ας το γιορτάσουμε με την παρουσίαση ενός τρίτου και τελευταίου μουσικού βίντεο: ‘Infinion’. Αυτό είναι το πρώτο ολοκληρωμένο μουσικό βίντεο που έφτιαξα μόνος μου. Απολαύστε το ταξίδι.

Θέλω επίσης να σας ευχαριστήσω και πάλι για την όμορφη ανταπόκριση που έχουν ήδη λάβει τα πρώτα singles του άλμπουμ και για το ότι μοιραστήκατε τις δικές σας εμπειρίες με αυτά τα θέματα. Αυτό το άλμπουμ είναι εξαιρετικά προσωπικό για μένα και αισθάνομαι τιμή να σας έχω όλους συμμέτοχους σε αυτό το ταξίδι.

Θερμούς χαιρετισμούς, Nim»

Τόσο μέσα όσο και έξω από τη μουσική, οι SHYLMAGOGHNAR ήταν πάντα ένα μονοπάτι με δική του θέληση για τον Nimblkorg, ο οποίος παράγει και ηχογραφεί όλη τη μουσική μόνος του. Oι SHYLAMAGOGHNAR είναι ακόμα και σήμερα ένα project με εγχώρια παραγωγή και για άλλη μια φορά, σχεδόν το μισό άλμπουμ είναι ορχηστρικό, καθώς ο Nimblkorg συμφωνεί με ένα σημαντικό μέρος των οπαδών του ότι τα λόγια μπορούν να αποσπάσουν την απόλαυση της μουσικής. Ο ιθύνων νους του συγκροτήματος επιθυμεί επίσης να παρακινήσει και άλλους καλλιτέχνες να μη φοβούνται την οικιακή παραγωγή.

Το «Convergence» είναι ένα συγκλονιστικό, συναισθηματικό και βαθύ ταξίδι – που δεν φοβάται ποτέ τα όρια του είδους και ισορροπεί πάντα ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, την ομορφιά και τον τρόμο, τη ζωή και τον θάνατο. Κάποια συγκροτήματα χρειάζονται αμέτρητους δίσκους και μέλη για να δημιουργήσουν ένα αριστούργημα, ενώ οι SHYLMAGOGHNAR το εξαπολύουν ήδη με το τρίτο τους άλμπουμ, και αυτό που τελικά θα καθιερώσει αυτό το one-man-show ως ένα από τα πιο συναρπαστικά σχήματα στην ακραία μουσική.

Λίστα τραγουδιών:

  1. I Hear the Mountain Weep
  2. Follow the River
  3. Threshold
  4. Strata
  5. Gardens of the Erased
  6. Egregore
  7. Infinion
  8. Convergence
  9. The Sea
  10. Becoming

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το επίσημο βίντεο για το «Infinion» παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση