Τίτλοι τέλους για τους SEPULTURA!!! Ανακοίνωσαν την τελευταία περιοδεία τους μέσα στο 2024!

You are currently viewing Τίτλοι τέλους για τους SEPULTURA!!! Ανακοίνωσαν την τελευταία περιοδεία τους μέσα στο 2024!

Ύστερα απο τους SLAYER, ήρθε η ώρα και για τους Βραζιλιάνους SEPULTURA να κλείσουν την καριέρα τους! Δυστυχώς οι τίτλοι τέλους για ακόμη μια θρυλική μπάντα της Thrash Metal σκηνής θα πέσουν μέσα στο 2024!Κατά την διάρκεια του 2024 θα ακολουθήσουν οι τελευταίες εμφανίσεις του συγκροτήματος ανα τον κόσμο, ως αποχαιρετισμός στους οπαδούς τους! Μπορείτε να δείτε τις ημερομηνίες στις φωτογραφίε που ακολουθούν:

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση των Βραζιλιάνων:

«Οι  SEPULTURA έφτασαν στο τέλος του δρόμου και επέλεξαν να αναχωρήσουν μέσω ενός συνειδητού και προγραμματισμένου θανάτου. Τους επόμενους 18 μήνες θα γιορτάσουμε τα 40 χρόνια ύπαρξης μαζί με τους πιστούς θαυμαστές μας σε μια αποχαιρετιστήρια περιοδεία σε ολόκληρο τον κόσμο.

Θα είναι μια γιορτή του παρελθόντος και του παρόντος για μια τελευταία φορά.

Τα εισιτήρια για τη Λατινική Αμερική είναι τώρα διαθέσιμα. Τα εισιτήρια της Βραζιλίας θα είναι διαθέσιμα από τη Δευτέρα το μεσημέρι τοπική ώρα. Τα ευρωπαϊκά εισιτήρια θα διατίθενται από την Τετάρτη στις 10 π.μ. τοπική ώρα».

Εμείς ως THE GALLERY τους ευχαριστούμε για όλες τις στιγμές έμπνευσης και πώρωσης που μας προσέφεραν, με την κρυφή ελπίδα μια μέρα να επιστρέψουν με την προσθήκη των αδερφών Cavalera στην σύνθεσή τους!!!!

Αφήστε μια απάντηση